Trocha nostalgie a vintage inspirace




Není to tak dlouho, co jsem vám psala o pár dnech strávených uprostřed klidné jihočeské přírody na chalupě v Bukovsku. Jezdím tam vážně neskutečně ráda, protože mi tohle sepětí s přírodou strašně chybí. Byly časy, kdy jsem téměř celé léto trávila na chatě u babi, kousek od hradu Buben, na který jsem také umístila děj svého prvního vydaného historického románu Gutta z Bubnu. Že jste nevěděli, že jsem vydala knihu? Tak teď už to víte. J 
Kdybyste si ji chtěli náhodou koupit a přečíst, proklikněte se přes odkaz Gutta z Bubnu. J


Psaní je zkrátka moje veliká vášeň, a jsem neskutečně ráda, že se mi daří proměnit ho na zdroj své obživy. Kromě blogu a nového webu eMateřství jsem napsala ještě další knihu, kterou plánuji vydat co nejdříve. Což mi připomíná, že už bych se také mohla dokopat poslat ji svým beta čtenářům a tetě Blance, která se nabídla, že mi udělá korektury.

Ale to jsem se dostala úplně jinam, než jsem zamýšlela. Vlastně jsem chtěla napsat jen pár slov úvodem, k sérii fotografií pořízených právě na chalupě v Bukovsku u tety Blanky.
Že o ní teď píšu nějak často? Je to tak. A je to proto, že i když už ji pár let znám, tak teprve teď ji objevuji jako velmi inspirativní ženu, která mi dává plno impulsů do tvoření, zahradničení a dekorování.

Ale teď už pojďme na fotky. Třeba v nich také objevíte to úžasné kouzlo dávných časů, které mě tolik uchvátilo. J



Jiřík pozoruje krávu. :)


A opět kozičky. Nemůžu si pomoct, ale ty jejich pohledy jsou prostě boží. :D

















Miluji Hortenzie. Bohužel nejsem ideální pěstitel. Jednak všechny po čase dostanou stejnou tmavě růžovou barvu a jednak mi často úplně chcípnou.










Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)