Manufaktura v Českém Krumlově - Také milujete tuto přírodní kosmetiku?



 Máte rádi přírodní kosmetiku Manufaktura? Já ano, i když v poslední době mi v koupelně chybí. Je to hlavně tím, že zmizela z různých obchůdků s přírodními produkty a zdravou výživou a není k sehnání ani v běžné drogerii. Někde jsem zaslechla, že chtějí svou produkci prodávat jen ve svých specializovaných obchodech. A když tyto obchody vidím, tak se vůbec nevidím. Už jsem jich pár viděla a pokaždé to byl zážitek.

O víkendu jsem byla s kamarádkou Kačenkou v Českém Krumlove - ano, vím, už jsem to psala několikrát. J No a kromě klášterů, zámku a štrúdlárny, o kterých už jste mohli číst, jsme zabloudily i do Manufaktury a ještě jednoho obchůdku s ručně dělanými mýdly a olejíčky. Název jsem už zapomněla, ale najdete ji v Českém Krumlově na Latránu, hned vedle Manufaktury. A co v něm koupíte kromě mýdel? Keramiku, dokonalé čokolády s velkými kusy sušeného ovoce, čaje a spoustu dalších nezbytností, které si zatoužíte koupit.

Rozepisovat se o Manufaktuře asi nemá moc smysl. Věřím, že hodně z vás tuto přírodní kosmetiku zná a používá. Já ji mám moc ráda už pro jejich zvláštní kombinace ovoce a bylin. Proto vás nebudu zatěžovat trapným popisem krámku, u kterého vás stejně nejvíce zajímá, jak to tam vypadá a čím jsme se s Kačenkou kochaly. Pojďte se kochat s námi, a pokud budete mít cestu do Krumlova, zamiřte do zámku hlavní branou z Latránu a pár metrů vpravo najdete i tyto krámky.

Vaše Sabi :)

Manufaktura v Českém Krumlově







A dva pohledy do vedlejšího krámku s ručně dělanými mýdly :)





Komentáře

  1. To vyzerá, tak super všetko :O

    www.aduliksun.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já se musím přiznat, že do Manufactury jdu pokaždé, když jsem v Čechách, ale nikdy jsem si tam nic nekoupila. Design výrobků a obchody jsou nádherně stylizované, ale nikdy mě nic nezaujalo až tak, abych si to koupila. Ach jo, jsem vybíravá :D doporučila bys nějaký ten výrobek, který mi od této značky nesmí chybět?

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já mám ráda jejich řadu Mochito a pro chlapa Chmel. Zaujaly mě nové sedmikrásky. Ale nejvíc u mě vždycky vedla švestková řada. Ale nějak si teď nevybavují, zda jsou ještě v prodeji.

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)