Nakup a pomáhej - Nakupuji na Thao.cz a mám z toho radost!


Již několikrát jsem ve svých článcích zdůraznila, že v oblékání dávám přednost pohodlí a ležérnosti. Volné kalhoty a dlouhé splývavé sukně, to je moje. Moje mamka má skvělé zkušenosti s obchodem Thao.cz, které nabízí originální zboží z Nepálu. A jelikož jsem sama v tomto obchodě už dlouho pokukovala po různých kouscích, udělala jsem konečně krok k nákupu. Mamka toho využila, a tak jsme si koupily nové kalhoty navzájem. Já jí k svátku, ona mně k narozeninám. 

Vůbec jsem neměla v plánu psát o tomto nákupu článek. Ale když kalhoty přišly, byla jsem doslova nadšená. Mám v tomhle obchodu vyhlídnuto plno dalších věcí a postupně vám je rozhodně ukážu. Co se mi ale na Thao.cz líbí nejvíce?

-  Za málo peněz dostanete kvalitní zboží
Každý kus, který je v nabídce, je originál
-  zboží šijí ručně rodiny v Nepálu
- nákupem tohoto zboží pomáháte nejen těmto rodinám, ale také dětskému domovu se stejným jménem

Chtěla bych zdůraznit, že tento článek není sponzorovaný, a zboží není zasláno k recenzi. Kupovaly jsme ho za své peníze a naše nadšení je opravdové! :)

Thao.cz, e-shop s nepálskými ručně šitými oděvy, vybudovala Michaela Gautam. Mladá a odvážná žena, která v Nepálu žije se svým manželem a dětmi. Velmi jí záleželo na životech tamních rodin a především dětí. Stála proto u zrodu dětského domova s názvem Thao, který koupí zboží ze stejnojmenného e-shopu podpoříte. Protože se nechtěla spoléhat na milodary sponzorů, vybudovala tento e-shop, který má dnes již milionové obraty. 
Zboží do něj šijí nepálské rodiny, které díky němu mají dobrý plat a lepší životní podmínky. Koupí zboží tedy podporujete i tyto rodiny.

Michaela Gautam je žena, kterou upřímně obdivuji. O svém životě v Nepálu píše blog a také koncem srpna vyjde její knížka. Více informací vám proto ještě napíšu v některém z dalších článků, protože už mám knihu zakoupenou v předprodeji, a čekám, kdy dorazí. Hned se do ní hodlám pustit, protože jsem na Míšin příběh opravdu zvědavá.

Pokud byste i vy chtěli knihu Michaely Gautam koupit, máte ještě možnost využít 50% slevy v předprodeji. Stojí 199 Kč.



Jak jsem psala, mamka už z Thao kalhoty má. A protože jí naprosto vyhovovaly jednobarevné, vzdušné, vyrobené z letní bavlny, rozhodla se koupit další. I když jsou na dotek měkké a lehoučké, mají obrovskou výdrž. Nepouští barvu, jsou pořád krásně výrazné a velmi dobře se nosí.
Jejich velikost je univerzální. V pase jsou na gumičku a tyto i na tkaničku. Nohavice jsou rovněž staženy dole gumičkou. 


Tyhle báječné široké a pohodlné kalhoty můžete nosit dlouhé, nebo si je vykasat pod kolena. Díky gumičce dobře drží. Mamka je nosí nejraději dlouhé. I ve velkých vedrech je jí v nich dobře. Jsou prodyšné, savé a prostě skvělé. :)



I moje kalhoty jsou vyrobeny z lehké letní bavlny. Jsou ještě tenčí než ty mamčiny, a na těle trochu jemnější. Na druhou stranu se zase trochu mačkají. V pase jsou nabírané gumičkami hned v několika řadách a u kotníků opět stažené gumičkou.

I tyto kalhoty se dají nosit dlouhé, vykasané, a dokonce z nich jdou udělat šaty. Stačí je vytáhnout až nahoru přes prsa a vynechat tričko.Více se o nich dozvíte přímo na stránkách Thao.cz.

Mám ráda pestré barvy, takže jsem vybrala "červené mandaly". Pravdou však je, že jsem hodně váhala a nemohla si vybrat. Líbily se mi všechny. Teď čekám na podzimní kolekci, abych si objednala ještě nějaké, které budou o maličko teplejší.




Měla jsem trochu obavy, že mamka nebude chtít snímky k tomuto článku nafotit, ale překvapila mě. Vyloženě jsme si to užily a dělaly blbiny. :D 
Pro informaci, některé snímky jsou máznuté - fotila totiž sestra Lucka, kterou už také určitě znáte. 









Také nakupujete na Thao.cz?
Napište mi do komentáře a podělte se s ostatními čtenářkami o své zkušenosti. :)

Vaše Sabi :)

Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)