Extra tip: Nová radost - nové originální tričko!


Krásný den!

Dnes mám pro vás módní tip opravdu netradiční. Myslím, že málo která blogerka bude představovat tento styl oblékání, ale já na takovou tu high-society módu nikdy nebyla. Nepotřebuji brýle či kabelku od Gucci, nepotřebuji model Versace (i když voňavkou nepohrdnu), nepotřebuji ani sportovní ohoz Adidas a spol. Vždycky jsem tíhla k originálním ručně vyráběným kouskům oděvů, sama jsem si malovala na trička apod. A s nástupem do Spořitelny jsem od toho odpustila - bůh ví proč. Nyní jsem si konečně řekla že je čas se k tomuto stylu vrátit a investovat do svého oblečení trochu více, ne jen trička za pár šupů z Lidlu a spol. I když, jednoduchá jednobarevná trička z Lidlu mám také ráda, tohle je prostě něco úplně jiného...


Nalákala mě ukázka v nějaké facebookové skupině, kde uživatelka Fleru, která tam vystupuje jako Kristýnek, zveřejnila své nové kousky v e-shopu. A já se zamilovala na první pohled. Chtěla jsem sice objednat hned dva kousky, ale nebyla má velikost, tak jsem si řekla, že zkusím zatím jedno tričko a podle toho jak mi bude sedět, se s paní domluvím na dalším.


Asi nemusím psát, že jsem z trička doslova nadšená. Je opravdu nádherné, ručně malované a barva mi myslím skvěle sedí. Já rozhodně tuto uživatelku doporučím. Na její výrobky se můžete podívat ZDE.
A mé tričko si můžete rovněž objednat - Zde. Je však třeba počítat s tím, že žádné nebude úplně stejné. Co kus, to originál, protože je autorka maluje ručně. A cena? Může se zdát trochu vyšší, ale tím, že jsem sama na trička malovala a možná se k tomu zase časem vrátím, tak vím, jakou práci toto dá. A Kristýnek to má opravdu dokonale zmáknuté.



Jakmile ušetřím nějaké korunky na další kousek, tak si určitě ještě objednám topík, nebo tuniku, na které mám také velký zálusk. A také jsem ještě objevila jedno tričko, které asi nutně potřebuji. :) Bože, já se fakt zamilovala. :)

Inspirovat se můžete zde:


Topík:


Tunika:


Tričko:


Tak co? také byste si vybrali? :)

Vaše Sabi!



Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)