Co jsem jedla v březnu?


A je tady další díl vašeho oblíbeného článku - co jsem jedla za uplynulý měsíc. Musím se přiznat, že tím, že jsem po většinu dní pracovala, nebyl nijak čas si vyvařovat. A o Velikonocích, kdy by ten čas byl, jsem nebyla doma. ale to už jsem psala.
Mám tudíž pro vás tipy vlastně jen na čtyři hlavní jídla a no a v závěru shrnuji snídaně, o kterých už jsem ale v březnu rovněž napsala celý článek...



První je těstovinový salát s kuřecím masem a jogurtovým dipem, který dělám většinou za pěkného slunečného počasí. Ideální je samozřejmě v létě - dobře vychlazený, ale já ho mám ráda i ještě teplý, hned jak vše smíchám dohromady. :)



Další je kuře ála kachna, tedy kuřátko se šafránem, na pomerančích a polité medem. Byla to vážně mňamka. Mám pečené kuře strašně ráda a baví mě vymýšlet různé varianty, jak ho péci.


Špenát s bramborem a vepřovým masem je asi celkem klasika. Jen špenát nedělám s bešamelem, ale zahušťuji pouze vajíčkem, aby byl lehčí. Je možné přidat i strouhaný sýr.

No a teď už jen rychlá přehlídka mých snídaní. Nefotila jsem každou, protože vždycky nebyly tak nazdobené a myslím, že koukat na třicet obrázků jogurtu s müsli by vás ani nemohlo bavit. :D





A to je za březen vše. Budu se snažit, abych to v dubnu napravila a vařila a pekla o něco více. :)

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Sabčo, děláš mi strašný chutě, dala bych si všechno :) Ale zkusím kuře s pomeranči, to mě fakt zaujalo :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)