Bobas Fashion Africa - Co mě zaujalo na Mimulo.cz?

zdroj: Mimulo.cz

Nedávno jsem opět nakupovala v mém oblíbeném e-shopu s dětským zbožím Mimulo.cz. A musím se k něčemu přiznat... možná, až budou obě děti ve školce, si dopřeji ještě nějakého benjamínka. A nakoupím mu všechno oblečení nové a právě na tomhle e-shopu. Protože vždycky, když tu něco hledám, objevím tolik nádherných kousků, na které už jsou mé děti velké... Ale ty vaše třeba ještě ne. A tak se pojďte se mnou mrknout, co nového a roztomilého mě zaujalo tentokrát. :)


Jestli máte rádi pastelové barvy a zvířátka, tak vás určitě dostane kolekce Bobas Fashion Africa, tak jako mě. Tahle kolekce obsahuje bodýčka s dlouhým rukávem, komplety s dupačkami i kojenecké košilky. Všechny uvedené typy oblečení jsou ve třech barvách- tyrkysové, šedé a růžové. Tyhle barvy teď letí, takže oceňuji jemné pastelové tóny, zajímavý vzor, ale i to, že jedna z nich je šedá a tudíž neutrální. Myslí tak i na rodiče, kteří chtějí být překvapeni a dozvědět se pohlaví svého potomka až na porodním sále. :)
Cena bodýček je 144.-



Dvoudílná soupravička obsahuje barevné dupačky a kojeneckou košilku v bílé barvě  jen s jedním zvířátkem na rukávu. Komplet tak není přeplácaný a vypadá vkusně. 
Cena kompletu je 255.-


Poslední z kolekce jsou kojenecké košilky. Opět jsou ve zmíněných třech barvách. Všechno oblečení z této kolekce je vyrobeno ze 100% bavlny, je tedy velmi příjemné na nošení. Ideální je pro miminka od narození i pro starší kojence.
Cena košilky je 133.-

Osobně mám zboží z Mimulo.cz vyzkoušené jako velmi kvalitní kousky, které jsou pevné, výstřihy se dětem nevytáhnou až na břicho, lemy kolem rukávů dobře drží. Oblečení se dobře a snadno pere, vydrží i sušičku, aniž by ztrácelo tvar.

Pokud hledáte kvalitní oblečení za příznivé ceny, rozhodně doporučuji toto z Mimulo.cz.
Vyberete tu nejen klasické kousky do dětského šatníku, ale i extra módní a stylové, které udělají z vašeho prcka hvězdu. :)

Já jsem nakonec nakoupila ještě z jiné kolekce, kterou vám ale představím příště, až nafotím Jiříka. Protože to prostě musíte vidět "na živo". :)

Všechno uvedené zboží najdete právě v akční nabídce na Mimulo.cz.

Vaše Sabi

Komentáře