Tip na dárek pro ženu/dívku - Elegantní, roztomilé a hravé sovičky


Dlouho tady nebylo nic z módy a krášlení. Tak dnes to napravím. Mám pro vás totiž tip na dárek pro ženu či dívku, která ráda nosí bižuterní šperky! Pokud totiž chcete takovou slečnu či paní obdarovat pěkným šperkem, a to i kompletní sadou, a nemáte moc finančních prostředků na luxusní šperky typu Pandora, pak by vás tento článek mohl hodně zajímat!



Tuto sadu šperků se sovami, jsem objednala na internetovém obchodu Poštovné zdarma. Ač mi nenadchly všechny jejich produkty, se šperky, konkrétně s bižuterií, mám od nich velmi dobré zkušenosti a ani tentokrát jsem nešlápla vedle.


CO SADA OBSAHUJE?

Najdete tu závěsné náušnice, náhrdelník na dlouhém silném řetízku a náramek složený z miniaturních soviček. Na výběr bylo z několika druhů kamenů, které tvoří hlavní část sovy. Vybírala jsem z barvy kamene - červená, černá a tyrkysová, přičemž poslední u mě zvítězila. Mám tuto barvu opravdu hodně ráda. Ráda se do ní i oblékám a prostě k sovičkám mi ladila nejvíce. Očička sovy tvoří další menší kameny, ty však jsou černé a v určitém úhlu jsou ve stejné barvě, jako bižuterní kov, ze kterého je celý šperk vytvořen. 

Bižuterní kov není sice totéž, co chirurgická ocel, ale já nemám na kovy žádnou alergickou reakci a tak s tím nemám problém. Ani v uších, ani na těle.

S čím jsem problém měla, byl náramek. Byl totiž hodně krátký - klidně by snesl alespoň jednu sovu navíc, aby byl delší. Já i moje čtrnáctiletá sestra, na které jsem šperky nafotila, jsme ho měly akorát, sotva se nám ho podařilo zapnout, otočit jím už ale nešlo. Navíc zámeček - zapínání na náramku mi nepřijde příliš pevné (narozdíl od řetízku, který drží dobře) a tak se budu obávat, aby nepovolil a náramek jsem někde neztratila. 

Snad se tak nestane, protože sada tvoří nádherný doplněk k oděvu, ať už jsou to elegantní šaty, ve kterých mi sestra pózovala, nebo prostě jen rifle a tričko, k čemuž jej budu nosit já. 




ZAUJALA VÁS TATO SADA ŠPERKŮ?

Pokud ano, a já věřím, že se vám můj tip tentokrát opravdu zalíbil, můžete si ji zakoupit na stránkách webu Poštovné zdarma, nebo přímo na TOMTO odkazu.

Já mám tentokrát ze svého výběru opravdu velkou radost a hodnotím tuto sadu šperků 4/5!

Přeji příjemné nošení, nebo pokud to bude dárek, ať se líbí.

Vaše Sabi! :)

Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)