Oblíbenci - leden 2018

S novým rokem jsem se rozhodla, že udělám nějaké nové typy článků. Jelikož jsem upustila během loňského roku od některých stálic, např. projektu 365 s dětmi a podobně, chtěla jsem samozřejmě něco, co vás bude zajímat a bavit. A protože už dlouho koketuji s myšlenkou oblíbenců - tedy toho, co mě za daný měsíc nejvíce potěšilo, překvapilo, bavilo, tak tady máte první díl. :)

1.KNIHA



Knihou měsíce je jednoznačně Strom života od Ivany Špičkové. Tento historický román z období keltů, plný bojů, vztahů, přátelství a zrady, ale i lásky a tajemství, mě naprosto uchvátil. Odvážím se již nyní napsat, že to je zároveň nejlepší kniha, kterou jsem vůbec v životě četla. Recenzi na ni si můžete přečíst ZDE.

2. ČAJ



Čaje zbožňuji a piji je po celý rok. Můžu je teplé i studené, nesladím je, ani je nijak nedochucuji. Kouzlo krbu od firmy Sonnentor jsem koupila v Českých Budějovicích v zahradním centru Ferenčík, kde měli mimo jiné i čaje různých značek. Kouzlo krbu je aromatizovaný ovocný bio čaj, cítím z něj hlavně jablka a skořici, je hodně jemný, ale výborný. Jelikož mám většinou v zásobě čaje hodně chuťově výrazné, tento čaj mi vyhovuje, protože se může pít pořád a nijak se "nepřepije".
(Koupíte zde.)

3. JÍDLO/POTRAVINA


Původně jsem vám chtěla vyfotit naprosto luxusní čokoládový puding s pistácií od Müllera, jenže jsem si všechny snědla dřív, než jsem vymyslela tento článek. :p A pak už jsme je samozřejmě nesehnaly. Takže doporučím jinou mou závislost - čokoládové cookies z Lidlu (viděla jsem je už i v Tescu). Tohle je vážně lahoda! Mohla bych jich sníst celou tašku. :D

4. KOSMETIKA


Tahle pěna do koupele (Tesori d´Oriente) není novinka. Máme ji doma už delší dobu, ale já nějak neměla čas se v klidu naložit do vany a užít si ji. Až tento měsíc. A tak jsem zjistila, že je naprosto luxusní. Nádherně voní, dělá hustou pěnu a voní mi po ní pokožka i když vylezu a utřu se. Tohle je fakt bomba. Pěnu mi koupil manžel, když objednával na Ageo.cz.

5. FOTOGRAFIE


Na téhle fotce je Jiřík úplně neskutečně sladkej a je to rozhodně moje nejoblíbenější fotka za leden. :) 


6. HOME/DEKORACE


Svíčka Yankee Candle - Sun-drenched Apricot Rose. Je to novinka z Yankee a voní intenzivně, ovocno-květinově a je vážně úžasná!


7. UDÁLOST

Nela začala chodit do normální školky - v Českém Krumlově. Moc se jí tam líbí a baví jí to, z čehož máme velkou radost i my. Doma se totiž strašně nudila a pak zlobila. A já mám více času na domácnost, Jiříka a své aktivity.

8.KVĚTINA


Moje první letošní tulipány! Asi není co dodávat. Kdo mě sleduje, ví, že je miluji. Takže jsem moc ráda, že už se zase objevují v supermarketech za příjemnou cenu. Tyhle jsou myslím opět z Lidlu - nakupoval manžel s Nelou.

Komentáře

  1. Stejný koncept článku mám na blogu, ale to ty určitě víš :-) Mám tyhle měsíční přehledy moc ráda.
    Narozeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkní oblíbenci, Sabi. Taky jsem přemýšlela, že něco podobného na blog zařadím, protože mám tyhle články docela ráda, tak ještě časem uvidím. Jinak mě zaujal určitě čajík a taky pěna do koupele. A fotečka Jiříka je kouzelná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Šárko. Já o tom přemýšlela už hrozně dlouho. Ale chtěla jsem to točit. Nápad psát to přišel až teď, najednou! :)

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)