PHOTODIARY: Podzimní focení s babičkami...


Krásný den!

Podzim je období, které opravdu miluji. A přesto je to doba, kdy začínám mít takovou nějakou depresi... Z počasí, ze tmy, z deště, z toho, že nemůžu ven a vše je jen šedivé, hnědé, mokré a tlející... Ale když vysvitne sluníčko a podzim se předvede ve všech svých barvách, je to dokonalé. Pak se mi rázem lepší nálada, sahám po foťáku a fotím a fotím a dokumentuji tu krásu kolem sebe. 

Letos jsem si s sebou do Nýřan vzala i zrcadlovku a po dlouhé době i doma a na procházkách s Nelou jsem místo s Olympusem fotila Canonem. A jelikož mám z těch fotek velkou radost, musím se vám také pochlubit. :)

Takže jedno "photodiary" je tu!


Jeden den, jsme si udělali takový veskrze babičkovský. Dopoledne u nás byla jedna babi a odpoledne s námi vyrazila na procházku druhá. Z toho vzniklo množství fotek, které si co nejdřív musím vytisknout a asi si udělám nějakou nástěnku v kuchyni, kam si je budu dávat. :)







Na koňské heboučké čumáčky jsem ujetá. Miluji tu hebkost, když si berou z vaší dlaně cukřík, nebo mrkvičku. Tyhle krasavci se krmit nesmí, tak si je alespoň fotím.


Jiřík si při procházkách hověl v kočárku. Chvíli koukal, chvíli spal.



Focení s babi u kostela byl takový momentální nápad. Tyhle dveře a kované zábradlí se mi líbí už dlouho a když bylo tak nádherně a Nela tak poslušná, musela jsem to využít.




Ta poslušnost tedy netrvala dlouho. Mé přání, ať si na tu lavičku lehne na bříško, jako Jiřík, vyslyšeno nebylo. Místo toho se princezna začala vztekat a chvíli na to i svlékat.



Po chvíli se uklidnila a já dostala nápad - vyfotím ji na fontáně. No to BYL nápad! Nemohly jsme s babi Nelu dostat dolů. Řvala na celé náměstí, že dolů ještě nechce.





Opět jsem si vyfotila prababičku, která je na černobílých fotkách prostě dokonalá...



A pak už jsme šly zpět a užívaly si té barevné krásy kolem nás. V těchto chvílích jsou i šedivé hnusné Nýřany krásné.




A když už jsem měla foťák v ruce, využila jsem větví nízko rostlých a také pomalu zapadajícího slunce a udělala pár fotek v protisvětle, které naprosto zbožňuji, ale musím je pořád ještě hodně hodně pilovat.







Pokud se vám mé fotky líbí, budu ráda, když mě budete sledovat na facebookové fotografické stránce ZDE. :)

S láskou, vaše Sabi!

Komentáře

  1. Sabi, to je paráda. Miluju barevný podzim a na fotkách potom obzvlášť. A fotky s babičkami jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne podzimni fotky.. moooc se povedli
    Sarka z blogu www.skarkiska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)