Dekorace: Novinky v mé kuchyni


Krásný den!

Už dlouho jsem nepřispěla žádným článkem, který by se týkal dekorací v bytě. Pravdou je, že pár úprav a změn jsem za poslední měsíc udělala, dokonce je i nafotila, ale bohužel nebyl vůbec čas napsat článek.

A jelikož tady teď mám na pár dní mou babičku a pomůže mi s dětmi, ta si mohu dovolit ten luxus a zase něco napsat, třeba i do zásoby. :)
Úplně první byla váza z Kiku. Sice je to nějaká jarní kolekce a chuděrka se krčila v regálu poslední, ale mně se strašně líbila. Jednak už mám asi nějak moc té zelené a tahle růžová mě okouzlila a jednak jsem zatoužila trochu zromantičtit mou kuchyni v provensal stylu a tohle se mi prostě hodilo.
Netuším sice, jak oc jsem se provensalu přiblížila... Na tyhle styly já prostě nemám cit, ale řídím se zkrátka tím, co se mi líbí. Obdivuji jak provensal, tak nordic styl, ale úplně čistě bych asi nezvolila ani jeden. První mi totiž přijde moc přeplácaný a ten druhý zase až moc strohý a studený. Takže volím něco mezi tím. 
Ale už dost povídání. Pojďte se podívat. :)





Jako další se mi podařilo objevit v Lidlu tuhle božskou skleněnou dózu na dorty. Už dlouho jsem o něčem podobném uvažovala, protože jsem měla na buchty, dorty a koblihy takovou stoletou otřískanou plechovou dózu. A když jsem narazila na tuhle multifunkční, hned jsem ji musela pořídit. Stála totiž krásných 399Kč a když spodní část otočíte, máte tác na olivy, sýry, klobásky či slané pečivo. A navíc můžete do stojánku vložit otočený vrchní díl a máte hned krásnou mísu na salát, nebo bowli.








A když už jsem mluvila o těch úpravách, také jsem pozměnila obsah bílé poličky, která až dosud připomínala spíše odkladiště plechovek na čaje a jiné suroviny. Vyměnila jsem zavěšené hrníčky, přidala srdce od kamarádky a také onu novou vázu z Kiku. :)




Komentáře

  1. Dekorace vypadají skvěle. Věřím, že kuchyň hned dost do sebe ��
    www.bejbyna.com

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, máš to moc hezké a s těmi styly mi mluvíš z duše. Jeden je moc a druhý málo :)) Ale když te´d projíždím skupinky o bydlení, přijde mi to vše na jedno brdo. Všichni všechno přetírají nabílo... proč? Je to jak stádo oveček a když se objeví nějaký osobnější styl, kuchyně, která není sterilní, tak je to zdrbnuto. Asi jsem divná, ale vážně to nechápu. Jinak nejsem moc kreativec, i když bych ráda, ale to cítění úplně nemám. Tvoje bydlení se mi líbí, protože je vidět, že se v něm žije, sálá z něj teplo domova :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dekorace vypadají moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak takové věcičky by se mi taky hodily na ozdobu.
    Ale ta skleněná doza by se mi taky hodila :) Budu muset zajet taky do Lídlu, jestli to tam ještě mají.

    OdpovědětVymazat
  5. Paráda, Sabi. Ta dóza by se mi hodila taky, často peču, musím se po nějaké podívat.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)