RC: Saloos - Bio Tělový peeling Růže


Krásný den!

Musím se přiznat, že nad tělovými peelingy od Saloosu už jsem delší dobu přemýšlela. Pokaždé, když jdu nakoupit nějaké Saloos produkty do svého oblíbeného krámku, očichávám je a váhám. Tentokrát už jsem si řekla, že bude léto, navíc budu po porodu a to dostane tělo i pokožka pořádně zabrat a tak je na čase začít se více hýčkat. Vybrala jsem na první zkoušení Bio Tělový peeling s vůní damascénské růže. A věřte - tohle je naprosto jiný level v tělových peelinzích. Tohle jste ještě nezažili!




...je luxusní směs smyslné a omamně vonící damascénské růže v kombinaci s mořskou solí a pečujícími rostlinnými bio oleji. Zjemňuje a zvláčňuje pokožku těla, intenzivně ji hydratuje, prokrvuje a minimalizuje důsledky pomerančového efektu celulitidy.
To je základní informace, kterou si přečtete na stránkách produktu. A jak na mě peeling zapůsobil doopravdy? 


Recenze:
Musím se přiznat, že jsem očekávala luxusní vůni a nějaký ten peelingový efekt, ale nic víc. Proto jsem byla opravdu překvapená tím, co jsem dostala. 
Nejen že vůně byla opravdu úžasně omamná, ale i výsledný efekt na pokožku byl více než dokonalý.
Nejprve je třeba peeling prstem trochu promíchat, protože sůl má tendenci usazovat se u dna a oleje pak jsou na povrchu. Po promíchání jsem nabrala směs na prsty a krouživými pohyby nanášela na pokožku. Nejprve jsem zvolila jen problémové partie v oblasti stehen a hýždí, když jsem však zjistila, jaký požitek mi použití přináší, nanesla jsem ho postupně na celé tělo.
Sůl odstranila odumřelé kousky kůže, opravdu ji krásně prokrvila a promasírovala a oleje? Ty dokončili malý zázrak. Nádherně pokožku promazaly, hydratovaly a uzamkly, takže jsem snad poprvé v životě vylezla ze sprchy, usušila se a nemusela použít tělové mléko, nebo krém. Má pokožka byla dokonale hydratovaná už jen tím peelingem. Nádhera.
Navíc vůně na pokožce vydržela ještě dlouho do noci, takže jsem si peeling užívala i dlouho po použití.

Za mě rozhodně nejlepší produkt, který jsem za poslední dobu vyzkoušela a nezůstanu jen u růže. Postupně vyzkouším i ostatní druhy a vůně.
Navíc cena - kolem 140 Kč je opravdu ideální vzhledem ke kvalitě produktu.

Hodnocení: 5/5

Tento produkt seženete nejlevněji ZDE.





Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)