Dorazil voňavý balíček z Lilibela.cz


Krásný den!

Na tomto blogu moc článků o rozbalování balíčků nedělám, ale tentokrát jsem se rozhodla udělat výjimku. Důvodem totiž byl balíček plný voňavé kosmetiky, který jsem si objednala z e-shopu Lilibela.cz.



Tento e-shop se soustřeďuje především na kvalitní biokosmetiku, kterou běžně v obchodech neseženete. Najdete tu produkty k péči o tělo, vlasy, pleť, ale i dekorativní kosmetiku. Já jsem si objednala od každého něco, abych to postupně všechno vyzkoušela, ale také podle toho, co jsem zrovna potřebovala. Tělový krém (těch já nemám nikdy dost), pleťový krém (tady jsem na tom stejně), rtěnku a sprchový gel. Paní majitelka mi navíc přibalila úžasný voňavý dáreček, který už jsem stihla vyzkoušet a pytlíček se vzorečky, za což jsem moc ráda, protože můžu zkusit, jaké produkty si objednám příště.




Kosmetika byla velmi pečlivě a úhledně zabalená v hedvábném papíru a bublinkové folii, aby nedošlo k poškození. První nakouknutí do krabice bylo trochu tajemné a já si připadala jako dítě pod vánočním stromečkem, protože jsem prostě byla zvědavá na ten slíbený dáreček. A musím říci, že aniž by mě paní majitelka znala, trefila se dokonale!


Objednala jsem si dva produkty od značky Natura Siberica - vyživující tělový krém a pak denní hydratační pleťový krém, obojí s chrpou a moruškou. Oba produkty jsem samozřejmě musela hned začít zkoušet a brzy pro vás zveřejním recenzi. Dále jsem vybrala exfoliační bylinný sprchový gel, rovněž od formy Natura Siberica. Zkouším ho postupně, nepoužívám ho každý den, ale i na něj brzy napíši nějakou kratší recenzi. Poslední objednaný produkt byl z dekorativní kosmetiky a to rtěnka Milani Dulce Caramelo. Rtěnky moc nepoužívám, ale dlouho jsem sháněla nějakou s neutrálním odstínem a tahle mi prostě padla do oka. Navíc byla v akci, takže jsem ji tam nemohla nechat. :)

 Zmíněným dárečkem pak byla šumivá koule do koupele a to s vůní - meduňka, citronela a eukalyptus. Nejvíce z ní byla cítit právě ta meduňka, kterou naprosto miluji a tyhle šumivé koule a bomby mám hodně ráda. Občas si je i sama vyrobím. Původně jsem si chtěla nějaké na zkoušku objednat, ale nakonec jsem si řekla, že až příště. A paní majitelka, jakoby vytušila, mi jednu na zkoušku poslala. :) Takže teď už vím, že příště rozhodně poputují šumivé koule do objednávky. :)


A to je k balíčku vše. Pokud ještě obchod neznáte, doporučuji na něj určitě mrknout. Já tam rozhodně neobjednávala naposledy a brzy si přiobjednám další voňavé kousky. :)







Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)