Vyrábím pro Nelu


Krásný den!

Dnes mám článek úplně z jiného soudku. Vlastně se tak trochu pochlubím. Není to zrovna tutorial, protože návody na to, jak háčkuji čepice a vůbec cokoli, po mě fakt nechtějte. Háčkuji totiž tak, jak mě to zrovna napadne, improviuji, hraji si a návody zásadně nedodržuji. To ostatně nedělám ani při vaření. Snad jen u pečení - tam mám totiž obavu z toho, že by se to nemuselo podařit. :)


Nu, a tak jsem tady, abych se tak trochu pochlubila - jestli je teda vůbec s čím :p - jak jsem po roce a půl vzala do ruky háček a udělala Nelče dvě nové jarní čepičky (zatím). Jelikož mě háčkování vždycky na nějaký čas chytne, a pak zase pustí, a jelikož tu mám ještě nějaké zbytky klubíček a v hlavě pár nápadů, tak toho asi v následující době uvidíte víc. Ale ono mě to zase přejde, nebojte. :)







A jednu už naše modelka stihla vyzkoušet...
(Tu druhou si včera půjčil Baron, tak je v koši na prádlo. Ještě jsem ani nestihla zjistit, zda napáchal nějaké škody... :/ ).


Také vyrábíte pro své dětičky? 

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Krásné je máš, Sabi :)
    Já háčkovat neumím, max. možná ten základ, ale když byly děti malé, tak jsem pletla. Hlavně u Natálky, při Jiříkovi jsem se teprve učila. Na Natálku jsem měla spoustu soupraviček ve všech možných barvách. Docela bych se k pletení někdy vrátila, ale nemám na koho plést :D A velké věci na sebe mě nebaví. Svetr jsem si kdysi pletla pět let :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, ty jsou krásný ♥ Škoda, že nemám holčičku :-/

    OdpovědětVymazat
  3. jsou moc povedené! :-) Já háčkování miluju :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne letné čiapočky. Pred 9 rokmi si takú v čiernej farbe kúpila dcéra v Anglicku. A nosí ju doteraz.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)