Photo diary - únor v Nýřanech



Ahoj!

Uplynul týden a něco a já se hlásím s novým článkem - Photo diary. Tentokrát vás úplně nezahltím fotkami. Přestože jsme byly s Nelou u mé rodiny v Nýřanech, není jich tolik. A hlavně ze zrcadlovky jich je tentokrát jen pár. Fotila jsem spíš mobilem. Přece jen s Nelou je to nějaké čím dál divočejší a tak ještě tahat velký Canon a hlídat ho, je prostě nějaké náročnější. Navíc se snažím s ní fotit omezeně, aby mi vydržel co nejdéle, což má za následek mé nejčerstvější rozhodnutí, koupě ještě druhého foťáku. Ale o tom se dozvíte brzy, protože nového mazlíka jsem si objednala včera večer. :)


Každopádně týden v Nýřanech byl fajn, ale jsem už zase ráda, že jsem doma, protože je to fakt víc a víc náročné. Mám stále větší břicho, špatně se pohybuji, ze všeho jsem ufuněná a utahaná... no, těhotné a ty, co byly těhotné, to chápete, že? :)

Navíc Nela doma už po obědě nespala, takže večer odpadala sama od sebe kolem sedmé, ale tady prostě pokaždé usnula kolem druhé v kočáru, když jsme šly od babi, takže pak strašila do devíti večer. Doma samozřejmě lezla kam neměla, neustále někam šplhala, odkud mohla spadnout, ze skříněk a z kredence krámovala co neměla, rozmlátila talíř, mám pokračovat? :)
Raději ne... Pojďme na ty fotky. :)

Pár záběrů s Matýskem si nemůžu odpustit. Byl velmi odvážný a všudypřítomný. I když ho Nela dachmala a vyžírala mu v nestřeženém okamžiku misku, byl skoro pořád s námi. Když už toho bylo moc, utekl na chodbu a ustlal si v kočáru, kde dělal velmi velmi nenápadné miminko. :)


Tohle je mobilová fotka z cesty do Nýřan. Už z toho je poznat, že Nela bude po příjezdu odpočatá a plná elánu. :D


Při čekání na babičku, která měla dorazil z víkendové školy a na tetu Lucku, která byla s tátou v Plzni, jsme si hrály a blbly s foťákem (mobilem). :)




Kupodivu Nelu neunavilo ani pozdní odpolední focení a lítání po zahradě. Sníh už byl hodně roztátý a mokrý a Nela byla úplně durch. Ostatně, ani já se neobula zrovna vhodně a měla jsem boty úplně promáčené...
Pokud byste chtěli vidět více fotek z tohoto focení, sledujte můj blog. Článek už je připravený a v nejbližších dnech ho zveřejním. :)




Druhý den u babičky Květy a dědy Míry jsem Nelu vyfešákovala, aby jí to slušelo. Tyhle šatky jsou z CaA a má je po jedné příbuzné z Berlína. jsou krásné, ale vyfotit Nelu tak, abyste z nich viděli více je fakt dost náročné...



A ještě návštěva u druhé babi - u babi Jiři a dědy Járy. Šaty jsou stále ještě čisté... :D





Malá "ajťačka" spravuje tetě Lucce počítač. Internet je v Nýřanech katastrofa, ale Nele se nějakým zázrakem podařilo, že se na chviličku načetl Google. :D


Když se nesurfuje po internetu, tak se sleduje telka a baští mandarinka. Jak jinak....



A také je třeba se vyvenčit, takže procházka s tetou Romčou...



U babičky je sice nuda, ale občas si přijde pohrát Matýsek.



A opět u babi Květy, tentokrát v nových šatech z Kiku. Ty koupila babi z Kaplice a moc Nelče slušely. Než na sebe převrhla kytku s květináčem a měla všude hlínu a bláto...



Babi Radka nemá na hraní čas, tak se Nelča rozhodla hrát sama. Bethoven hadr...



A další procházková. Tentokrát s tetou Luckou.


Lucku jsem využila také k nafocení outfitu, který už máte k dispozici tady na blogu. :)



A poslední únorová návštěva u babi Květy. Nevím, čím to je, ale všechny děti to táhle do pokoje strejdy Mírka. Nela je tam pečená vařená, všechno mu rozrochá, poválí postel... Prababička Boži se nestačí divit. :)








Na víkend jsme měly (my všechny ženský) :) návštěvu. Přijel nový "dědeček" Jirka a Nela se do něj okamžitě zamilovala a nehnula se od něj. :)



A to je k uplynulému týdnu vše. Tenhle týden mě čeká plno změn a doktorů, cukrovka, těhotenská poradna, také setkání z práce, na které se mooooc těším, tak doufám, že se nezruší a také budu mít ten nový foťáček, na který se těším úplně nejvíc. Tak sledujte články, ať jste v obraze. :)

Vaše Sabi!

Komentáře