Unboxing - Yankee Candle


Krásný den!

Je tady leden a s ním i první letošní unboxing. Asi jste v předchozím roce zaregistrovali, že jsem takové články moc nedělala. Jednoduše - dělám takové články, které mě baví nejen dělat, ale i číst. A jelikož jsem dříve moc tyto články nečetla, logicky jsem je ani nedělala. V poslední době jsem jim však přišla na chuť a usoudila jsem, že budou zkrátka balíčky, o které se s vámi budu chtít podělit. A tady je první z nich...


První letošní velmi očekávaný balík je ze stránky www.yankeesvicky.cz. A není v něm nic jiného, než božské vosky a jedna svíčka Yankee Candle. Měla jsem tuto svíčku jen jednou, jako dárek. Byla úžasná a od té doby po ní toužím. Když se objevily povánoční slevy, rozhodla jsem se, že si udělám radost a některé korunky od Ježíška uplatním nákupem svíčky. Nakonec jsem vybrala jednu střední velikosti - překvapilo mě, jak je ve skutečnosti velká! A pak čtyři vosky, abych věděla, jaké vůně mi budou vyhovovat a co si mám ve skle objednat příště. :)


Svíčky byly opravdu velmi dobře zabalené v papíru a bublinkové folii.





Přišlo s nimi i několik propagačních letáků, takže mám hned chuť vyzkoušet i něco dalšího, ale vzhledem k vyšším cenám těchto kvalitních výrobků budu muset zase nějakou dobu počkat.



A jaké vůně jsem vybrala? Svíčka má vánoční vůni Bundle up a vosky jsem vybrala spíše jarní a letní, protože podle nich si pak vyberu další svíčku na jaře a v létě:

Serengeti sunset
Sea salt a sage
Riviera escape
Season of peace



Všechny voní opravdu nádherně a zatímco píšu tento článek, tak už pálím v aromalampě první vosk. Je ho tam jen kousíček a voní mnohem intenzivněji, než oleje. 

A co vy? Kupujete svíčky nebo vosky Yankee Candle?
Jakou máte s touto značkou zkušenost?

Vaše Sabi! :)

Komentáře

  1. Jee zavidim, ja je mam od vcera v zasilkovne, jenze ta je otevtena az od zitra. Je to take moje prvni objednavka, jen to jsou votivky, protoze ve skle je draha, takze si ty vune chci nejdriv vyzkouset. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Yankee Candle chci taky jednou zkusit, tak snad se mi to podaří brzy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyto svíčky mě velice lákají, ale abych řekla pravdu, není to zase něco, co bych opravdu musela mít. Odrazuje mě především ta cena a plno negativních recenzí, ze kterých vyplývá, že cena je opravdu přehnaná.
    Nicméně, snad budou dobře vonět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já bych je za plnou cenu také nekoupila. 600.- za střední velikost je opravdu moc. Ale v akci se dají sehnat za super ceny. :)

      Vymazat
  4. Á, ty svíčky vypadají nádherně! Slyším o nich poprvé, ale docela mě odrazuje cena. Pokud je ovšem tak úžasná, jak tvrdíte, možná bych v budoucnu investovala a jednu si pro radost koupila. Nedávno jsem zrovna od tety ze Slovenska dostala svíčku značky Bolsius a také úžasně voní. :)
    Tak snad Vám bude i tato nádherně vonět. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voni krasne, intenzivne a vydrzi fakt dlouho. Bolsius neznam, juknu na ne na webu.:)

      Vymazat
  5. Krásný balíček :) Já zatím zkouším vosky, až mě nějaký hodně okouzlí, tak si chci taky pořídit svíčku :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)