Na sněhu...


Krásný večer!

Sice jsem si chtěla nechat fotočlánek až na některý z dalších dnů, ale mám z posledních dvou fotoprocházek takovou radost, že vám je sem dám hned. :)


V neděli jsme byly na procházce ve čtyřech, já, manžel, Nela a dokonce i Baron, se kterým bych teď chtěla chodit častěji. Musím trochu víc potrénovat psí a dětské pohybovky, protože i Nela už chvíli nevydrží v klidu a jediné fotky, co trochu stojí za to, jsou ty, kde sedí. I když ty nedělní se mi líbí i ty v pohybu. :)




Když usoudí, že si sedne, popř. lehne, udělá to prostě kdykoli a kdekoli se jí zlíbí. Navíc každou chvíli uklouzne na zmrzlé cestě a praskne sebou na záda. Zůstane pak ležet a kouká, případně se směje. Ještě že má vždy dvě kapuci za krkem, že padne do měkkého a nepraští se do hlavy...



A trochu Baronova běhání...



A taky vzorný pes s páníčkem. :)



A dnešní procházka jen s Nelou. Chtěla jsem sice vzít i Barona, abychom se naučili chodit takhle ve třech, i bez páníčka, ale měla jsem nějaké vyřizování ve Spořitelně, tak jsme šly s Nelou bez něj. Jestli zítra Nelča opět nebude chtít po obědě spát, vezmu je oba.

Nakonec jsem dnes byla ráda, že Baron nešel, protože na louku, kde ráda fotím, šli s koňmi něco trénovat, a jednak jsem nemohla odtrhnout fascinovanou Nelu a jednak Barona bych těžko mohla pustit. Chtěl by je ulovit a určitě by nepochopil, že ty dvě kobyly jsou fakt větší než on. :)


Pozor, tady Nela telefonuje imaginárním mobilem... "Halo?"









A to je vše... Ještě vás to baví? Kdyby už to byla nuda, tak mi to napište. :D

Vaše Sabi!


Komentáře

  1. Sabi, úžasné fotky, moc se ti povedly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Šárko. Dá to práci, chytit je oba nějak slušně a nerozmazaně. :)

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)