Pomoc boxerům - první vánoční dárek nejen pro mě!


Krásný den!

Dnes mám pro vás první vlaštovku - první dárek, který jsem dostala - i dala - a navíc půjde i drobná částka na potřebné pejsky. Tak čtěte dál... 


Již vloni jsme si s mojí mamkou navzájem nadělily pod stromeček kalendář, který nafotila Kateřina Pejšová, Lucie Kout a Adriana Habertová. K dispozici byly dva druhy - Bílý a Německý boxer. Část peněz z prodeje tohoto kalendáře šla na Pomoc boxerům. 

I letos byly kalendáře k dispozici. Objednat se daly na stejné facebookové stránce - zde. Bylo na výběr mezi "Štěňaty" a kalendářem s názvem "Našli nový domov...", což byl kalendář nafocený ze samých pejsků, kteří o svůj původní domov ztratili a měli štěstí a našli nový, tzv. adopťáčků. Za tento kalendář patří poděkování Tomáši Dudkovi, Petru Šlaufovi a Tereze Bláhové. 

A právě ten jsem opět objednala hned dvakrát, pro sebe i mamku pod stromeček. Dorazil včera a udělal mi (nám) ohromnou radost. ("Nám" je v závorce, protože mamka ho uvidí až 25.12. až přijedeme.) :)

Na každé straně - každý měsíc - je nafocen jeden adopťáček a pod fotkou je jeho jméno a příběh, což je neskutečně silné a dojemné. Na závěr je PF 2018 a krásný "proslov" jednoho z pejsků, což jsem samozřejmě obrečela.

Pomoc boxerům můžete rovněž najít na facebooku. Jednak si mezi sebou šíříme a sdílíme inzeráty opuštěných boxíčků a snažíme se jim najít nové páníčky a jednak je tam odkaz na číslo účtu, kam se dá zaslat peněžní příspěvek. Z těchto peněz se pak financují převozy pejsků k novým páníčkům, dočasné ubytování v náhradních rodinách, ale také služby veterinářů, neboť tito pejskové jsou často v zoufalém zdravotním stavu.

Účet Pomoc boxerům:


2000767964/2010 ČR


2000767965/8330 SR 


Tento účet je transparentní, takže se každý může přes internet podívat na účet, kdo a kolik peněz poslal, případně kam korunky putovaly.

Pomoc boxerům má také své webové stránky!





A - ano - už i my máme stromeček. Nemohla jsem přece kalendář fotit nikde jinde, než pod ním. :)






Zatímco Baron se mnou kalendář zaujatě prohlížel a koukal na placaté kamarády, Lordík udělal dloooouhej čumák. :)


Děkuji, že jste si našli čas přečíst tento článek a budu moc ráda, když se rozhodnete pomoci, případně budete sdílet tento článek, aby se povědomí o Pomoci boxerům dostalo mezi co nejvíce lidí.

Děkuji! :)

Vaše Sabi

Komentáře