Péče o pleť v těhotenství


Krásný den!

Dlouho jsem nepsala žádný kosmetický článek. Zdá se, že s novým těhotenstvím jich ale pár napíšu. :) Je to především tím, že zatímco v těhotenství s Nelou mi nic nevadilo, používala jsem všechno normálně, jako dřív, nyní mám problém snad se vším. Není to jen nevyhovující konzistence krémů, pleťových mlék či šamponů na vlasy, ale hlavně je to parfemací produktů. Dalo by se říct, že mi všechno zapáchá. Buď to nesnesu vůbec, nebo je ta vůně prostě najednou nějaká divná. Dalo by se říci, že jediné, co teď snesu, jsou hodně jemné vůně, pak citrusy a bylinné vůně. Proto se v poslední době mými favority stávají výrobky od firmy Saloos. Používala jsem je už dříve, ale nyní jim přicházím "na chuť" mnohem více.



AVON Naturals Skin care - Radiance Rose water
Pleťovou čistící vodu jsem v poslední době sháněla celkem obtížně. Asi jste zaznamenali, že mi došla oblíbená od Garnier a tak jsem zkusila značku Ellie. Což byl krok naprosto mimo. Byla příšerná a skoro tři čtvrtě láhve letělo do koše. Pak jsem se konečně dostala k této od AVON Naturals, na kterou jsem čekala celkem dlouho. Měla jsem si objednanou u našich. Vlastně nechápu, proč si ještě Avon neobjednávám sama na sebe...
Tahle voda je velmi příjemná, svěží, dobře čistí a při tom pleť nevysušuje. Vůně růží je velmi jemná a nevtíravá a necítím ji na své pleti příliš dlouho, což mi vyhovuje. Používám ji hlavně večer, ale občas i ráno.

AVON Naturals Skin care - Radiance Roce face cream
Růžovou pleťovou krásně doplňuji růžový pleťový krém. U parfemace platí totéž, co u vody. Vůně je to vlastně úplně stejná. Krém má výbornou konzistenci, je lehoučký, dobře se roztírá, rychle vstřebává, nezanechává pocit mastné pleti a tím mi naprosto vyhovuje. Dříve jsem ho používala ráno i večer. Jelikož jsem však zvyklá používat krémy proti vráskám, což tento není, hledala jsem nějakou variantu...


SALOOS - Bio Argan Revital
A variantu jsem našla naprosto ideální. Tento Bio arganový revitalizační pleťový olej jsem používala pro své klientky při masáži obličeje lávovými kameny. Vůně je příjemná, bylinková a nevtíravá. Proto jsem si řekla, že ho vyzkouším jako variantu nočního krému proti vráskám. A dobře jsem udělala. Měla jsem obavy z mastného pocitu, přece jen, nejedná se o krém, ale přímo o olej. Byla jsem však příjemně překvapená. Do vyčištěné pleti se olej vstřebává velmi rychle, vůbec nemám pocit mastné pleti, ani těžkosti. Naopak mě překvapil pocit lehkosti a svěžesti, což jsem u oleje vůbec nečekala. Mou pleť skvěle vyživuje, ale nepřemašťuje a navíc plní dokonale alternativu krému proti vráskám. Aplikuje se kapátkem, takže nemáte všude příliš mnoho oleje, nic si nezamažete. Prostě ideál!
Jsem ráda, že jsem našla naprosto ideální variantu a rozhodně nezůstanu jen u tohoto olejíčku. Saloos má dnes již přípravky pro kompletní ošetření pleti a já si je hodlám postupně všechny pořídit a vyzkoušet. Nejen proto, že jsem se do těchto výrobku opravdu zamilovala (není to jen tento olej, budu psát ještě o dalších), ale především díky čisté bylinkové vůni, která mi nyní naprosto vyhovuje, nedráždí mě a nedělá se mi z ní špatně.



Tolik k mému ošetřování pleti v těhotenství. Stále samozřejmě používám pleťové masky, a to čistící, vyživující a vyhlazovací od Lidlu, protože ty mi stále vyhovují - jak účinností, tak vůní.
Budu ráda, když mi napíšete, jestli máte také nějaké zkušenosti s těmito produkty. :)

Vaše Sabi!

Komentáře

  1. Růžový krém od Avonu miluje moje babička a kupuje si ho stále dokola, je úžasný. Vždy když ho cítím, hned mi babičku připomene a už budu mít tuto vůní s ní navždy spojenou :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)