Nový člen domácnosti...?


Krásný den!

Jak už to vypadá, asi nás zase bude o jednoho víc. Já tedy nejsem žádný velký kočkomil a manžel také ne, ale tahle číča si k nám zvykla chodit, manžel si ji postupně naučil na kočičí kapsičky a dokonce i kluci (rozuměj Lordík s Baronkem) ji nechávají na pokoji.
Aby toho nebylo málo, kamarádka rušila jeden starý domeček pro kočky a tak ho manžel vzal hned k nám. A čična? Ta se tam ihned nastěhovala. Očividně se jí tam líbí. Aby také ne, když má pořád plnou mísu.
Jelikož vypadá hodně dobře a udržovaně, soudím, že někomu patří - možná naší paní sousedce. A tak tedy řeším, co dál. Je na naší zahradě, leze do boudy, kde jsou i naši psi a občas tam vleze Nela - co třeba takové očkování, odčervení, atd.? Mám vůbec právo na to, čapnout cizí kočku- byť na svém pozemku - a jít s ní k veterináři? A co když to všecko má a bude toho na ní moc? No? Tak teď raďte, kočkomilové, co s tím?

Mimochodem, na jméno se neptejte. Určitě nějaké má, ale nechce nám ho povědět, tak jí říkáme prostě Kočka. :) Jak originální, že? :p












Jaké máte doma zvířátka vy? Máte rádi kočky?

Mějte se sluníčkově!
Vaše Sabi. :)

Komentáře

  1. Pěkná číča, nádherně zbarvená. No s tím očkováním, to je problém. Třeba se někdo o ni přihlásí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná... :) Vypadá to, že si vás adoptovala. Na veterinu bych určitě zašla, sice vypadá podle fotek zdravě, ale po vyšetření budete mít stoprocentní jistotu. A budete mít představu, jak je sterá, jestli je vykastrovaná, (jestli není, určitě vykastrovat - tedy pokud nechcete koťata) nebo jestli na sobě třeba nemá nějaký čip. Navíc, jestli žije hlavně venku, i kdyby teď byla čerstvě naočkovaná a odčervená, časem vás to stejně nemine.
    Podle mě se domů navrátí sama, když bude chtít. :)
    Já momentálně kočičku nemám, ale chtěla bych si pořídit mainskou mývalí... nebo dvě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super, holky. Dekuji za radu. Zkusim se jeste dobouchat k souaedce, pak chodi pres jejich zahradu. Jestli neni jejich. Pak budu vedet vic. A pokud nebude, pujcim si kosik a pujdeme na veterinu.;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)