101 úkolů za 1001 dní - měsíční shrnutí

Krásný den!

Měsíc září uplynul jako voda a já se musím vrhnout na první shrnutí projektu 101 úkolů za 1001 dní. Musím se přiznat, že jsem čekala, že se do toho vrhnu s větší vervou a odškrtám už po prvním měsíci mnohem více splněných úkolů. Nakonec mám úplně hotové jen dva a to mi ještě s jedním pomohla manželova maminka. Ale pojďme se na to mrknout detailněji...

ČTENÍ
Nejpilnější jsem, asi byla v kategorii čtení. Tam jsem splnila hned pět bodů v daných úkolech, i když dva se mi automaticky splnily jednou knihou. Návrat slov totiž vydalo nakladatelství Odeon a navíc je to historický román. :)

29)Přečíst 30 odborných/populárně naučných knih 1/30
35)Přečíst dalších 25 knih ze Světového čtení Odeonu 3/25
36)Přečíst 15 historických románů  1/15

BLOG
Také v blogové kategorii jsem byla pilná, ale bohužel jen na blogu Nafrněné matky - Bláznivé mámy. Ano, konečně jsem se dokopala k tomu, abych si zařídila vlastní doménu, ale zároveň jsem se rozhodla změnit název. Proto můj blog nadále - a už snad napořád - budete vídat jako Blog bláznivé mámy.

37)Převést na vlastní doménu Blog nafrněné matky (Bláznivé mámy)
39)Na Blogu nafrněné matky dosáhnout 50. 000 návštěv - nyní 14.208
43)Napsat na Bláznivé mámě celkem 300 článků (začínám na  115) - 134 nyní

DOMÁCNOST, ZAHRADA
I tady je to zatím hodně ošemetné. Botník i věšáky chceme nové, ale zatím tu máme botník od tchyně, který neměla kam dát. Jenže se do naší předsíně moc nehodí...

51)Botník a věšáky v předsíni

KULTURA
Tak tady jsem splnila alespoň kousíček - Viděla jsem první film - Strašidla Zdeňka Trošky. :)

54)Vidět v kině 10 filmů 1/10

NELA
Tady je to trošku odšvindlované - golfky nakonec koupila rovněž babička z Kaplice, ale tak zase jsem mohla Nele koupit za ušetřené peníze něco jiného. :)

75)Koupit golfky

ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL
V této kategorii beru úkoly zatím jen tak zlehka. Jelikož si se mnou těhotenství dělá co chce, moc se to dodržovat nedá. Ale pozitivní je, že na sladké chuť opravdu moc nemám. :) 

86)Sladké si vzít maximálně 2x denně (a málo)
88)Každý den sníst alespoň 1 kousek ovoce

OSTATNÍ
No a tady to zatím vypadá, že rozjetý úkol by snad mohl být na dobré cestě, takže pokud chcete vědět víc, sledujte můj blog, Těhotenský deník a budete v obraze. :)

96)Pořídit Nele sourozence :)

A to je za první měsíc vše. Nechám na vás, co si o mé pilosti/nepilnosti myslíte, ale ráda si přečtu případné komentáře. :D

Vaše Sabi

Komentáře