S Nelou opět na zahrádce...

Krásný podzimní a slunečný den! :)

I když je podzim, je třeba se "venčit". S Nelou jezdím na kratší procházky, protože delší mi momentálně zdravotní stav nedovoluje a pak také trávíme čas na zahrádce. Problém je, že bych potřebovala začít zazimovávat. Tj. vyplít záhony, konečně vytahat mrkev a petržel, jestli z nich vůbec něco zbylo, sklidit jablka a podobně. Doufala jsem, že na podzim už Nela bude pěkně ťapat sama a že se nebude válet na zemi, která už je přece jen dost studená. Ovšem to jsem se přepočítala.
Náš miláček sice ťape - většinou s chodítkem a trošku už i sám, jenže ta zem je prý mnohem zábavnější. A tak neudělám nic, protože ji pořád zvedám, přesvědčuji, že se nemůže válet, atd. Jsem z toho samozřejmě za chvíli vyflusnutá a představa, že se ještě ponořím do záhonu nebo do skleníku je strašná.
Jestli máte nějaký tip, jak ji přesvědčit, tak mi určitě napište. Opravdu bych ocenila fungující radu... :)





Nové botky, které Nela dostala k narozeninám, stihla zničit asi během dvou minut. Než jsem si toho stačila všimnout, lezla po čtyřech a sedřela u nich špičky. Jsou to značkové boty z lékárny, takže nebyly zrovna nejlevnější. Bohužel staré boty se zrovna praly, takže jsem neměla na výběr. Vím to pro příště, dostane raději gumáky. Ty máme ještě z Tuzexu - po mně. :D



Někdo vozí doklady, někdo Vydrýska. :D
A to je k dnešnímu článečku vše. Jak si užíváte podzimní dny vy?

Mějte se krásně! Vaše Sabi. :)



Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)