Oslava Nelčiných narozenin u babičky v Kaplici


A je tady druhá část Nelčiných narozenin. Tentokrát vám ukážu fotky, jak slavila a co dostala u babičky v Kaplici. Babička si první narozeniny své úplně první vnučky opravdu užívala. Koupila Nele kromě jiného krásný kočárek na panenky a velikou mluvící pannu. Jako dort upekla "krtka". Šlo o to, aby byl měkký a aby se do něj Nele dobře bořily prstíky. Zbytečné plány, protože ani tentokrát nechtěla má náhle čistotná dcera špinit své ručky. Jindy sní i sviňku, ale u dortu byla sakra opatrná. :)


Na oslavu přišla i Nely první velká kamarádka Barunka. Tuhle holčičku moje tchyně hlídala od miminka a je pro ní vlastně také tak trochu babičkou. Holky dodnes hlídá obě a ony si spolu krásně vyhrají. Navíc Nela se od pětileté Barunky naučí spoustu věcí.
Na babičce je opravdu vidět, že když má ty dvě u sebe, je šťastná. A my jsme za to strašně moc rádi! :)  

Navíc jsme zjistili, že Nela je v Kaplici skoro taková malá celebrita. Šli jsme se s ní ten den projít do parku, kde byly slavnosti a pořád nás někdo zastavoval a zdravil. Ovšem nešlo vůbec o nás. Oni ti lidé nezastavovali kvůli nám, nýbrž kvůli Nele, kterou zdravili, hladili, chválili... Díky tomu, že chodí s babičkou ven, totiž zná v Kaplici už teď víc lidí, než jsem stihla za těch deset let poznat já. :)

Krtkův dort, který zůstal Nelčou nedotčen a chutnal výborně

Sfoukávání svíčky, tentokrát s maminkou...




Nela s kočárkem

A Nela s mluvící pannou






A ještě rozbalování dárečků od Barunky a její maminky


Mazlení ve třech a spokojená babička :)



A to je konec druhé části. Tento týden jsme s Nelinkou u babiček v Nýřanech, kde dostane další nálož dárků a také další dort, na který jsem opravdu moc zvědavá. Těším se na něj víc, než Nela, jelikož bude určitě z marcipánu - celý! :D

Vaše Sabi! :)

Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)