Kosmetické přírůstky - červen/červenec


Ahoj!

Po opravdu dlouhé době vás opět vítám u kosmetického článku. Koncem června a začátkem července jsem zařadila do své "kosmetické sbírky" další nové kousky a tak jsem se rozhodla, že se s vámi zase podělím o své dojmy. :)



Jako první byl balíček z Avonu. Byla to drobná objednávka, ale se vším jsem maximálně spokojená. 

Řasenka BIG Multiplied je naprosto skvělá, řasy perfektně natočí, prodlouží, obarví, ale neslepí. Určitě si ji teď budu objednávat častěji.

Make-up Ideal Flawless, barva nude byla rovněž perfektní volba. zatímco předchozí měsíc jsem sáhla po make-upu od Dermacolu a ten mi nesedl, byl na mě příliš těžký, tento byl pravý opak. Byl lehký, perfektně přilne k pleti, vůbec nemám pocit mastnoty, jediné, co bych vytkla, je příliš tekutý, řídký. Než ho nanesu na obličej, mám ho víc v umyvadle. Ale i tak to je rozhodně můj favorit. Zatím vůbec nejlepší makeup, který jsem kdy měla!


V Lidlu jsem konečně narazila na speciální kolekci pleťových krémů s granátovým jablkem. Zvolila jsem krémy anti - age, denní a noční. Rozhodně dělají mé pleti lépe, než ty obyčejné krémy z Lidlu, které jsem ukazovala posledně. Přesto... má pleť po nich sice není tak mastná a rozhodně ji vypínají, ale na mě až moc. Mám pocit, jakoby byl můj obličej natřen lepidlem a ne krémem. Asi už do nich určitě nepůjdu...


Musela jsem také vyzkoušet novinky od Saloos, roll - on Sladké spaní. Bylinná vůně k potření zápěstí a spánků, která má uklidňovat a pomoci klidně spát. Koupila jsem to hlavně kvůli Nele, na kterou to tedy nefunguje vůbec. Nicméně vůně je to příjemná, tak roll-on používám já. :)
První zoubek je pak olejíček, který má pomáhat na dásničky, když rostou dětem zoubky. Rovněž jsme vyzkoušely s Nelou a nemám pocit, že by to zabíralo. Navíc když jsem jej sama "ochutnala", tak chuť je to opravdu nedobrá a tak se nedivím, že to Nela odmítá.
Tentokrát mě zkrátka Saloos nepotěšil.



Z Avonu jsem pak objednala ještě novou rtěnku Color trend. Barvičku vidíte, i když monitory budou asi zkreslovat. Nechtějte po mě, jaký je to odstín, jelikož už zmizela v nějaké mé kabelce, nevím v jaké a nemohu ji najít, abych vám to napsala... :)
V každém případě jsem se moc netrefila, moc se v tom odstínu necítím...



A na konec jsem si nechala dva skvělé šťavnaté voňavé a extra letní sprchové gely. Ten první je od Radoxu, jmenuje se Feel bubbly s exotickým ovocem a druhý je od Dermacolu - Aroma ritual s jahodou a rebarborou.


A to je pro dnešek vše. Napište mi, co jste si nového v kosmetice pořídili vy, jestli máte nějaké oblíbené sprcháče na léto a čím se třeba v létě voníte. Já mám od minulého týdne zase jednu voňavou novinku, ale o té až příště. :)

Komentáře

  1. Sabi, máš to krásně nafocené :) Ten roll on Sladké spaní by se mi taky líbil :))) Já pořád dumám nad makeupem, už jsem jich v drogerkách tolik otestovala a pořád nevím. Nerada bych šlápla vedle a musela ho vyhodit. Koukala jsem i do Avonu, ale zas jen od oka se bojím odstín objednat. No je to oříšek. Pro mě snad největší, co se kosmetiky týká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to chápu. Já se taky s tím Dermacolem netrefila. a to byl třikrát dražší než ty z Avonu. Ale tenhle nový je skvělý. Já kupuji většinou odstíne nude. Pokud nemáš přehnaně tmavou či opálenou pleť, tak je tak akorát...

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)