365 fotodní s Nelou *15

Vítám vás u další části projektu 365 fotodní s Nelou! :)

Musím se přiznat, že tentokrát mi pár dní prostě vypadlo. Většinou to byly dny, kdy byla Nela u babičky a já ji prostě nějak nestihla vyfotit. Ale za to ty ostatní fotky, alespoň některé z nich, stojí za pokoukání... :)

9.7.2016
Sobotní návštěva Borůvkobraní v Borovanech. Nelča byla vzorová, trpělivá, v klidu se vozila a nezlobila. A zpáteční cestu prospala. :)



10.7.2016
V sobotu se koupala v bazénku... no, koupala. Největší zábavou bylo otrhávání trávy kolem a její pojídání. Zapíjela to pak samozřejmě vodou z bazénku. Prostě mňamka. :)


11.7.2016
Minuta ticha začíná být podezřelá... Já si říkala, jak si pěkně hraje a ona zatím vykrámovala celý šuplík a snažila se obléknout mateřské šaty, které tam schovávám, abych je předala nějaké šťastné následovnici...


12.7.2016
Přišla řada na křesílko, co přinesl Ježíšek. Nelča tam sedí jako starej dědek. Sleduje telku, piváka vyvaleného... už chybí jen to lahvové... :D


13.7.2016
Dnes kontrola u paní doktorky. V deseti měsících má Nela 12kg. Drobeček... A jako odměnu dostala od tatínka houpací opici. :)


15.7.2016
Opice je stále v kurzu. I dnes ráno jí Nela poprala. Je legrace ji pozorovat. Buď na ní skáče jako přes překážky, nebo sedí přikrčená, jako když řídí motorku. Tady se asi zrovna rozmýšlí, kterým směrem pojede.


Komentáře

  1. Opět parádní fotky, Sabi a ta v křesle je naprosto bezkonkurenční. Děti jsou prostě vynikající objekty pro fotografování a zachycování momentek :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)