Fotočlánek: A stále kvetou....


Všem přeji krásné slunečné úterý!

Už jsem delší dobu nepřidala žádný fotočlánek, tak jsem si řekla, že je třeba to napravit. :)
V neděli jsem měla focení s jednou mou milou klientkou na masáže. Fotila jsem s jejími dětmi v přírodě a po cestě tam jsem míjela zahrádky plné rozkvetlé flory. Nemohla jsem jinak, než fotit, fotit a fotit. A přece si tu krásu nenechám jen tak pro sebe. :)

Možná jste si všimli, že moje aktivita na blogu trochu zpomalila. Je to tím, že Nelinka vyžaduje stále více mé pozornosti a než abych sem dávala nekvalitní rychle vytvořené články, raději jich sem budu dávat méně. Myslím, že toto oceníte i vy.


Deníček pro Nelu jsem za devátý měsíc jeste nenapsala. Jednak je teď toho tolik, že nějak nevím, co vlastně psát a nechci to shrnout stylem "nespíš, trucuješ u jídla, odmlouváš a směješ se čím dál krásněji". Navíc s Nelčinou zvýšenou aktivitou se zvyšuje i můj stres a nějak jsem prostě neměla náladu, nějaké záznamy psát. Myslím, že by se má rozporuplná nálada promítla do deníčku a to rozhodně nechci. 

Doufám, že mé pocity pochopíme a nezanevřete na mě. Ostatně, Nelu a její kousky teď můžete sledovat každý týden na fotografiích a nově i na videích na you-tube, kam jsem začala natáčet VLOGY. A to je možná lepší, než jen text... :)

Mějte se krásně, užívejte si sluníčka a mějte sluníčkovou náladu. :)


















Komentáře

  1. Moc pěkné fotografie :) Orlíčky nám také kvetou. A moc se mi líbí poslední fotka :) I obyčejná stébla trávy můžou působit moc hezky :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)