Extra tip *2 - Heboučký šál s originálním potiskem pro kočkomilky


Přeji vám všem krásný den a vítám vás u dalšího Extra tipu. :)

Dnes mám pro vás recenzi na nádherný šál/šátek s originálním motivem koček. 
I když jsem zatím na svém blogu žádné šály a šátky neukazovala, skutečností je, že jakmile venku zafouká, musím mít nějaký na krku. Nesnesu, aby mi na krk foukalo a mám ho ráda pěkně v teploučku. Zatímco v zimě dávám přednost kašmírovým šálům, na jaře a v létě preferuji lehoučké, většinou bavlněné šály, které se dají různě naaranžovat, takže mohou plnit funkci dekorativní i tu "zahřívací". 


Recenze:
Nejnovější kousek v mém šatníku, resp. na mém stojacím věšáku, je heboučký rozměrný šál z internetového obchodu PoštovnéZdarma.cz.
V obchodu byly na výběr tři barvy (černá, modrá a šedá), přičemž já si vybrala celkem neutrální šedou barvu, která se podle mě dá kombinovat k různým barvám. Zdobený je netradičním dekorem koček, což může potěšit mnohé kočkomilky. :)

Internetovému obchodu bych vytkla jediné - ani na šátku, ani u zboží v obchodě jsem nenašla žádný popis, jak se o zboží starat. Tj. z jakého je materiálu, na kolik se dá vyprat v pračce, zda je možné vložit jej bez úhony do sušičky. 
Proto jej peru raději na ruční praní a suším na volno na sušáku, sušičku vynechávám.

Šál je opravdu velmi příjemný na nošení a hodně mě potěšil jeho rozměr. Dá se nosit nejen na krku, ale také si ho lze přehodit v chladnějším letním večeru jen tak přes ramena přes šaty. Vypadá velmi dobře a zahřeje. Materiál odhaduji na čistou bavlnu, šátek rychle schne a navíc se nemačká a nemuchlá, což je naprosto skvělé.

Na internetovém obchodu ho navíc můžete sehnat za velmi příznivé ceny v různých akcích a když nakoupíte nad 500 Kč, čeká vás ještě dárek.
Šál/šátek můžete zakoupit přímo zde.
Momentálně je u něj cena 199 Kč.

Mé hodnocení je nejvyšší. Šátek splnil všechna má očekávání, je příjemný, měkoučký, hřeje, krásně vypadá a opravdu mě potěšil.

Hodnocení: 5/5












Komentáře

  1. Jé, tak ten vypadá úžasně! Jako milovnici koček by se mi hodil, navíc v šedé barvě se bude dobře kombinovat :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)