365 fotodní s Nelou *10

Krásný čtvrtek!

Je tady další týden projektu 365 fotodní s Nelou. Tentokrát to je o návratu domů a o prvních dnech, kdy se zase Nela musela adaptovat do domácího prostředí. Bylo to trochu těžší tím, že šla hned v úterý na celý den zase k babičce, takže včera jsem s ní měla doslova peklo. Celý den se vztekala a řvala a byla v klidu jen když jsme se jí věnovali. Tak snad se to zase urovná...

27.5.2016
V pátek jsme si užívali sluníčka a posledního dne u babičky v Nýřanech. Tady Nelu houpu u "prababi" Jany na terase.



28.5.2016
Konečně cesta domů. Nela byla tím svým "nespaním" celý týden tak vyčerpaná, že skoro celou cestu prospala.


29.5.2016
Poprvé se víc kamarádí s Baronem. Baron tedy nevypadá, že by z toho byl nějak extra nadšený... :)


30.5.2016
Vyparáděná do šatiček a nových sponeček... Vydrželo to asi 20 minut, než na sebe strhla celou mísu lepkavé kaše s medem.


31.5.2016
Cesta autobusem k babičce do Kaplice.


1.6.2016
Včera byla celý den u babičky v Kaplici, která měla čas se jí věnovat. A tak to začala vyžadovat i po návratu domů. Dávala mi pořádně zabrat!


2.6.2016
Dnes si hrajeme v pokojíčku na zemi. Nela je opět v protivném rozpoložení, tak doufám, že bude spát v kočáru aspoň dvě hodiny, abych to tu vše stihla dokončit a chvíli si oddechnout...


A to by bylo pro tento týden vše. Kvalita fotek je tentokrát opravdu příšerná, protože jsou všechny využité z Instagramu a ta poslední dokonce z kamery v notebooku, ale je to teď s Nelinkou opravdu náročné a já ji nějak nestíhám fotit normálním foťákem. Budu se snažit to zase zlepšit, protože to byl původní cíl tohoto projektu, ale teď byly ty dny prostě příliš náročné. Doufám, že to pochopíte. :)

Komentáře