Vyzkoušeno - recenze: Pleťové masky Cien



Krásné slunečné dopoledne!
Dnes mám pro vás po delší době zase jeden kosmetický článek, konkrétně slíbenou recenzi na tři pleťové masky, které jsem si nedávno pořídila v Lidlu. Jedná se o jejich značku Cien a jsou překvapivě velice dobré a za úžasnou cenu - 14,90.- Tolik stojí jedno balení, ve kterém jsou dva sáčky a jeden mi vydržel na 3x. Na balíčku píšou, že by měl vydržet na 2 použití.




První, kterou jsem vyzkoušela, byla čistící maska PURE Cleansing mask with zink and with clay. Píšou, že je na normální a smíšenou pleť, ale já mám pleť citlivou a vše bylo v pohodě. 
Maska se nanáší na vyčištěnou pleť, nechá se působit 10-15 minut a pak se setře kosmetickými ubrousky. Má se používat 1-2x týdně podle potřeby. Já střídám postupně všechny tři druhy a jsem maximálně spokojená.

Maska má velice svěží a příjemnou vůni, která navozuje pocit čistoty a dodává energii. Je velice jemná, dobře k pleti přilne, vůbec neštípe, ani nepálí a při tom pleť jemně a šetrně vyčistí. 

Hodnocení: 5/5


Druhá maska, kterou jsem vyzkoušela byla Q10 - Anti-wrinkle mask, with grape seed iol and hyaluronic acid. Při pravidelném používání má zjemňovat vrásky a vyhlazovat pleť. Opět se má nanést a nechat působit 10-15 minut a poté setřít kosmetickým ubrouskem.

I s touto maskou jsem byla velmi nadšená. Je mi 30 let, takže vrásky zatím nemám nijak hluboké, ale mám hodně nehezkou hlubší vrásku nad kořenem nosu, mezi očima (asi se moc mračím na svět :)). Už po prvním použití se jemné vrásky téměř ztratily a tato hlubší byla rozhodně jemnější a méně viditelná, což mě opravdu hodně překvapilo. Maska měla mnohem lepší efekt, než krémy proti vráskám. Rozhodně ji teď hodlám používat pravidelně, protože se nemusím soustředit na krémy proti vráskám a koupit si tak nějaké, které mou pleť prozáří a budou vyživovat. 
Maska je opět velmi jemná a příjemně voní.

Hodnocení: 5/5


Jako poslední jsem vyzkoušela AQUA - Moisturising mask - with aloe vera and jojba oil. Má dobře hydratovat suchou pleť, což opravdu dělá výborně. Jak už jsem psala, má pleť je hodně citlivá, ale dosti problematická. Jakmile si ji nenamažu, začne se vysoušet a loupat, ale zároveň je samý pupínek. Tato maska ji skvěle hydratuje, ale zároveň po ní nemám pleť mastnou, aby se zvyšovalo riziko tvorby pupínků. Dokonce jsem po jejím setření už nepoužila krém, což se normálně nestává. 
I tato maska u mě naprosto vede a budu ji používat pravidelně! 
Rovněž má příjemnou konzistenci, je jemná, dobře se nanáší a krásně svěže voní.

Hodnocení: 5/5

A co vy? Jaké používáte masky? Už jste vyzkoušely tyto od Cien? Jak jste s nimi spokojeny vy? Budu ráda za vaše komentáře a moc se na ně těším!

Mimochodem všechny tři masky jsou součástí balíčku v mé soutěži, takže kdo jste se ještě nezúčastnili, můžete to napravit zde. :)

Komentáře

  1. Asi je tedy vyzkouším, vypadají skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že ta na vrásky a ta hydratační mě tedy lákají dost :) Asi začnu Lidl navštěvovat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vidim ze s maskami jsi spokojena, tak je treba abych se po nich i ja podivala.:-)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. V Lidlu jsem si koupila čistící masku a o víkendu jsem jí poprvé vyzkoušela. Pleť krásně pročistila a už se těším na další aplikaci :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Ráda jsem si tuto recenzi pročetla. Právě jsem si z obchodu přinesla tu proti vráskám. Říkala jsem si, že když bude k ničemu, za těch pár korun se svět nezboří. To je fajn, že třeba i trochu pomůže. Na svět se mračím taky hodně, tak třeba...

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem vyzkoušela hydratační masku s aloe vera a měla jsem alergickou reakci. Maska začala štípat, tak jsem jí rychle smyla, ale stejně mi zčervenal celý obličej a asi hodinu trvalo než se pleť zklidnila. Podle diskuzí se zdá, že nejsem jediná, komu se to stalo. Doporučuji vyzkoušet nejprve na malé části, nebylo to nic příjemného..

    OdpovědětVymazat
  7. Tak já sem bohužel musím přidat špatnou zkušenost s hydratační maskou s aloe vera, jako pani v předchozí recenzi. Též jsem masku hned musela umýt jak mě pálil obličej a zarudnul. Musela jsem ošetřit pleť a nechat zklidnit.. je to škoda, jinak jiné produkty kosmetiky z lidlu nejsou špatné a mám je i ráda.

    OdpovědětVymazat
  8. Dnes jsem zkusila cela jsem zrudla a pálí mne obličej

    OdpovědětVymazat
  9. Zkoušela jsem hydratační masku s aloe a jsem fakt spokojená s výsledkem. Je fakt, že asi první 2 minuty po nanesení jsem cítila lehké štípání pleti, tak jsem se trošku bála alergické reakce. Ale pak se pleť zklidnila a po 15 minutách byla krásně vláčná a zvlhčená. Takový výsledek jsem nečekala :-) Akorát jsem pro jistotu obličej po použití masky opláchla kvůli tomu, že mám citlivou pleť.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tuto pleťovou masku neznám, ale vypadá dobře. Třeba ji někdy taky vyzkouším. Mně se osvědčila maska na oči Mádara SOS Hydra, která přesně splňuje moje očekávání. Mám náročnou pleť na kosmetiku a jen tak něco ji nesedne, proto musím hodně zvažovat, než nějakou kosmetiku vyzkouším, abych si pleť nepodráždila.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)