Unboxing *1 - Parfémy Esentis


Krásný podvečer přeji vám všem!
Dnes mám pro vás úplně první unboxing, který na tomto blogu můžete spatřit. Původně jsem neměla v plánu jej dělat, ale dnes mi přišel tak úhledný a lákavý balíček, že jsem si řekla, že se musím s vámi podělit o jeho rozbalování. :)



Na první fotografii už můžete vidět, odkud balíček pochází. Ano, jedná se o novu internetovou parfumerii Esentis. Dozvěděla jsem se o ní od několika kolegyní - blogerek a nějakou dobu jsem mlsně brousila jejich stránkami a vymýšlela, které parfémky si zkusím objednat. A brousila jsem tak dlouho, až se mi podařilo s touto skvělou parfumerií navázat spolupráci, z čehož mám opravdu velikou radost. :)

Parfémy Esentis jsou inspirovány nejznámějšími značkami, jako jsou Armani, Gucci, Kenzo, a další. Je možné zakoupit si u nich flakonky ve velikosti 22ml za velmi příznivé ceny, průměrně kolem 90 Kč. Tyto flakonky jsou velmi krásně a kvalitně balené a kvalita se ukrývá i uvnitř útlých elegantních krabiček.

Přiznám se, že jsem prvně měla strach, jak budou parfémy vonět, zda se skutečně bude vůně podobat značkovým parfémům, které mají být inspirací, či jak silně a dlouho vydrží vonět.
Celkové posouzení vám přinesu v recenzi, která bude na blogu zanedlouho. V každém případě už nyní můžu říci, že tu sedím v kouzelném opojení nádherné vůně by Versace - Bright Crystal, naprosto si to užívám a rozhodně bych nepoznala, zda jsem na sebe vůni stříkla z malého flakonku Esentis, nebo originál Versace.

Druhou vůni jsem zvonila by Armani - Aqua Di Gioia. O tom ale více v recenzi. :)

Vedle dámských vůní, můžete sehnat samozřejmě i parfémy pánské, rovněž inspirované u světových značek.

Jsem naprosto nadšená a rozhodně to nejsou poslední parfémy, které mi odtud dorazily. Budu využívat této možnosti a objednávat je jako dárky pro své blízké. Jsem opravdu ráda, že je na trhu něco takového a i vám doporučuji již nyní se na stránky Esentis podívat. :)

Já Parfumerii Esentis tímto velmi děkuji za spolupráci, poskytnutí ukázkových vůní a za ochotu a vstřícné jednání.

Více:
www.esentis.cz








Komentáře

  1. S Esentis mám skvělou zkušenost, také jsem měla možnost vyzkoušet několik parfémů a byla jsem nadšená. Myslím, že i tvůj výběr je pecka.
    Beauty by K. - na blogu je soutěž rovnou o dva parfémy od Esentis, tak mrkni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě u tebe jsem se o nich dozvěděla jako první. :) Na soutěž už jsem koukala, jen nevím, zda jsem soutěžila. Když to čtu na mobilu, tak mi blbnou komentáře... tak ještě kouknu. :)

      Vymazat
  2. Balení je krásné a recenze na Aqua Di Gioia by mě zajímala, je to totiž můj nejoblíbenější parfém :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I můj! :) I když ta Versace je hodně těžký konkurent. Nikdy jsem si ji nekoupila, vždycky ji jen očmuchávám v parfumerii, tak teď se konečně mohu navonět. :)
      Jsou skvělé obě. :)

      Vymazat
  3. Gratuluji ke spolupráci :) Versaceho Bright Crystal jsem kdysi zkoušela jak originál, tak i nějakou imitaci a také jsem nepoznala rozdíl. Je to koc krásná vůně, oblíbenec mé dcery :)) Totéž jsem zažila i s Chloé. Některé jsou opravdu povedené a od originálu nerozeznatelné. Ale tuto stránku jsem vůbec neznala, tak už jsem jukla a mají mého velkého oblíbence Versace - Crystal Noir. Asi neodolám a zkusím :) Kdysi to byl můj úplně první originál a zůstal mou srdcovkou :) Ovšem dobrou imitaci jsem nikdy nesehnala.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)