Recenze: Suchý šampon Balea



Suchý šampon značky Balea pro pevnost a objem vlasů, 200ml

Se suchými šampony jsem se až dosud nesetkala. Jelikož mám krátké vlasy, na které musím denodenně plácat vosk, aby držely, je nutné je také často mýt. Obvykle je myji ob den. Jelikož na to s dcerou nemám tolik času a také moje vlasy z toho nejsou příliš nadšené, rozhodla jsem se vyzkoušet suchý šampon. Slyšela jsem o něm již dříve, ale nevěnovala jsem tomu přílišnou pozornost. Až když mě na něj přivedla před pár týdny jedna věrná čtenářka mého blogu, zaměřila jsem na něj pozornost.

Jelikož mám dobrou zkušenost se značkou Balea, sáhla jsem právě po ní. Jednak se mi nechtělo investovat tolik peněz do originálu, když jsem netušila, zda šampon opravdu využiji a jednak Balea měla dobrý výběr.

Když jsem přišla domů, nabyla jsem dojmu, že jsem zakoupila šampon na blond vlasy. Patrně jsem se přehmátla, protože až nedávno při podrobném čtení popisku jsem zjistila, že mám šampon pro pevnost a objem vlasů. Pravda, objem zrovna nepotřebuji, ale šampon ho skutečně vytváří - na škodu to však není. :) A pevnost? I tu vytváří dokonale  a vlasy po něm dobře drží tvar. Až na příliš sladkou parfemaci jsem ze šamponu nadšená a hojně ho využívám.



Použití:
Před nanesením šamponu je třeba protřepat nádobu, nejlépe zakrýt si ramena ručníkem a nastříkat vlasy, kde je potřeba. Po chvilce působení se vlasy protřou ručníkem a učešou do požadovaného tvaru.

Po nastříkání tohoto šamponu už nemusím používat tužidlo, ani lak na vlasy. Pouze konečky domodeluji zmíněným voskem - rovněž používám vosk Balea, abych doladila požadovaný vzhled.

Po použití jsou mé vlasy pevnější, dobře drží účes, večer stačí je jen rozčesat a ráno mohu proceduru opakovat.

Jsem opravdu ráda, že jsem se ke koupi šamponu odhodlala a budu ho rozhodně používat od teď už pořád!

Hodnocení: 4/5




Komentáře

  1. Možná taky vyzkouším :) Natálka si koupila suchý šampon od Avonu, ale moc s ním spokojená není. No, vyzkouším ho taky, abych si udělala svůj názor. A je pravda, že Balea má velmi příznivé ceny. Celkově mám tuhle značku ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá tedy velmi dobře, zatím mám jen ten od Batiste :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem pár těchto šamponů vyzkoušela a byla vždy spokojená. Baleu mám jako značku ráda a ani jsem nevěděla, že mají i tenhle šampon. Moc dík za typ :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Používám od Oriflame, je dobrý, ale Baleu určitě vyzkouším :) Někdy je to opravdu velká pomoc, když člověk nestíhá :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)