Nákupní výlet do DM


Ahoj!
Dneska mám pro vás krátký článek o tom, jak jsem jela minulou neděli do DM drogerie pro 2 věci. :)
Je vám jasné, že ze dvou věcí byl nákup za 700 Kč a plná taška. Nebudu vám ukazovat všechno, protože něco bylo pro Nelu a něco byly takové věci jako aviváž na dětské prádlo a mycí prostředek na dětské lahvičky, dětský čajík, ovocná šťáva, atd. To si myslím, že by nebylo záživné ani zajímavé. :)



Ale to, co jsem potřebovala koupit a vyzkoušet já, vidíte nahoře na fotce. A teď tedy podrobněji:

Ubrousky do sušičky jsem nevěděla, zda seženu. Manžel o tom našel zmínku na internetu, ale moc jsem nevěřila, že skutečně něco takového existuje. Jelikož však v poslední době tahám prádlo ze sušičky s nepěkným odérem a ani za nic nemohu přijít na důvod! tak, jsem byla moc ráda, že tyto ubrousky opravdu existují. Vyzkoušela jsem je tedy zatím jen jednou - ano, je to lepší, ale ne o moc.
:(
Pokud tedy máte podobnou zkušenost, víte, čím to je a máte na to řešení, tak mě prosím zachraňte a podělte se!
Předem moc děkuji! :)



Druhým kosmetickým výrobkem je nezbytný šampon Schauma Silver Reflex. Je to takový ten úžasně fialový šampon pro blond vlasy a já s ním mám jen tu nejlepší zkušenost. Existuje sice ještě přímo Silver šampon, ale když jsem ho sháněla před několika lety poprvé, měli jen Schaumu a já jsem s ní opravdu spokojená, tak ji kupuji už pořád. :)


Balea - Trocken shampoo
Na doporučení jedné mé věrné čtenářky jsem se zaměřila na suchý šampon. Přiznám, že jsem o něm už někdy slyšela, ale nevěnovala jsem tomu moc pozornosti. Bohužel krátké vlasy chtějí neustálé mytí, jelikož se pak tvarují, jak se jim zlíbí a proto jsem po tomto nápadu skočila s velkou radostí. Nekoupila jsem sice doporučený originál, ale rozhodla jsem se nejprve vyzkoušet levnější verzi od značky Balea. Vybrala jsem tu na blond vlasy a zatím jsem s ním spokojená, jen ta parfemace mi příliš nesedí. Je hodně sladká!


Balea - Bodycreme sheabutter  - trockene Haut
A nakonec jsem musela opět zabrousit mezi tělová mléka a krémy. Rozhodla jsem se vyzkoušet něco nového a tento krém mě zaujal. Sice jsem se trochu obávala oříškové vůně, protože ji u krémů moc nemusím, ale nakonec mě přesvědčila cena vs. množství. Ano, prostě musím šetřit a bylo nutné nakoupit především Nelče. Proto jsem ho nakonec vzala, s tím, že určitě dlouho vydrží. :)

Vyzkoušela jsem ho zatím jen párkrát a jsem s ním spokojená. I ta parfemace je nakonec moc příjemná. nebudu se o tom více rozepisovat, protože bude recenze. :)


Ceny tentokrát nepíšu, protože účtenku jsem si vyhodila a kupovala jsem toho moc, takže si cenami nejsem jistá.
A co jste v poslední době v drogerii nakoupili vy? Máte zkušenost s některým z produktů? Budu ráda za vaše komentáře, rady a doporučení. Děkuji. :)

Komentáře

  1. Tento šampón od Shaumy mám taky doma a je skvělý. Já ho většinou smíchám ještě s nějakým jiným, aby lépe seděl na.můj typ vlasů. :)
    Irresistible Steffani.

    OdpovědětVymazat
  2. Už se těším na recenzi toho tělového krému od Balei :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. já používám ty utěrky do sušičky, take jsem zprvu myslela, že na našem trhu chybí. Až jsrm je objevila v DMku. Nemůžu posoudit, zda po nich prádlo více voní. Na konci praní používám aviváž s takovou fresh vůní, takže i ze sušičky vytahuji vcelku voňavé prádlo. Ale ubrousky přidávám i tak. I cenově mě vyhovují. Jinak pěkné nákupy a též se těším na recenzi na krém.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za krásné komentáře. :) Ještě jsem vypozorovala, že je to prádlo cítit, když je ho s sušičce moc... asi budu sušit na dvakrát. :/ a recenzi na krém tedy udělám přednostně. :)

    OdpovědětVymazat
  5. byla jsem dnes v DM a dívala jsem se na odstraňovače skvrn, a byl tam denk mikt soray, z popusu jsem pochopila, źe ovoní prádlo jeho postřikem. Cena cca 70 Kč pkus minus. Tak tŕeba až budete mít opét cestu do DM drogerie, u pracích prostředků je k nalezení. Co se týká množství prádla v sušisce, jednak je na každy program limitován a pokud jsem ho překročila po počáteční neznalosti, prádlo bylo nedosušené. S tím nevoňavým prádlem nebín, co vy ho mohlo způsobovat..... je třeba vše vyzkoušet

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)