Nakoupeno: Kosmetické přírůstky za měsíc duben



Ahoj, vítám vás u nového článku. :)
Dnes poprvé budu psát shrnutí, jaké kosmetické přírůstky jsem v uplynulém měsíci nakoupila. Původně jsem měla v úmyslu natočit video, kde bych vám ukázala nejen kosmetiku, ale i oděvy a věci pro Nelu, ale pak jsem z toho ustoupila. Koneckonců já byla tento měsíc vzorná a nic nového na sebe jsem si nekoupila a netušila jsem, zda by vás bavilo video, kde by byly kosmetické přípravky a zároveň dětské věcičky... Pokud byste o nějaké takové video měli zájem, tak mi určitě napište - není problém natočit i videa dvě a oddělit mé věci a věci pro Nelu. Ale asi se do toho pustím, jen kdybyste opravdu o to měli zájem.
A pro dnešek tedy psané přírůstky... tady jsou! :)




Jako úplně první jsem si po dlouhé, nekonečně dlouhé době koupila oční stíny. Napadlo mě to, když jsem courala po drogerii Teta a zahlédla jsem stíny Quattro od značky essence. Stály tuším 99.- a dost dlouho jsem váhala nad barvou. Doma jsem totiž měla starou paletku od Vietnamců, kde bylo barev plno, ale ta už se rozsýpala... Nakonec jsem zvolila kouřové stíny, ale asi si ještě půjdu pro barvičky do hněda a možná i do zelena. :)
Stíny jsou skvělé. Dobře se nanáší, barvy se pěkně prolínají, takže stínování je hračka a navíc dlouho vydrží. Když se namaluji ráno, vydrží v pohodě až do večera a i když mi třeba slzí oči z alergie, stíny drží!


Po té jsem navštívila prodejnu Lidl, kde kupuji kosmetiku celkem ráda. Hlavně krémy na ruce a tělová mléka. Tentokrát jsem si vybrala deodorant Anti-Perspirant Extra dry - Cien v zelené barvě. (Ještě mají růžový a modrý). Už jsem o něm psala v článku o deodorantech, má příjemnou vůni, která nepřebíjí parfém a vydrží chránit proti potu dobře a dlouho.


Po té jsem se zaměřila na krémy na ruce. Sáhla jsem po osvědčeném krému Hand Cream Cien - s mandlovým olejem a bambuckým máslem. Už jsem ho měla několikrát a dělá mi na mé suché a rozpraskané ruce moc dobře.

Pak jsem sáhla ještě po novinkách - Beauty elements by Cien, luxusních krémech na ruce. V Lidlu mají tři druhy, ale ten s hnědým přebalem mi přišel moc sladký. vybrala jsem proto dva - jeden s orchidejí a rýžovým mlékem (Ten jsem se nakonec rozhodla, že vám dám do soutěže) a druhý s vodní lilií a mátou. Oba voní moc krásně, ale zkoušela jsem samozřejmě jen ten svůj. Krásně hydratuje a ta vůně je opravdu luxusní. Ruce vám vydrží vonět delší dobu a je to, jakoby jste použili luxusní parfém.


Dalšími přírůstky jsou nové pleťové masky Cien. Je to pro mě velké překvapení, protože je to "za málo peněz hodně muziky". Každá maska stojí 14,90.- a je rozdělena na dva pytlíčky, při čemž každý má vydržet na 2x - mně vydržel na 3x. U těchto masek jsem šla na jisto, neboť jsem se o nich předem dozvěděla na kamarádky blogu - Číčulky blog.

Masky jsou celkem tři - čistící, vyživující a anti - wrinkle, tedy vyhlazovací, protivrásková. :) Všechny jsou naprosto senzační, ale víc o nich psát nebudu, protože plánuji udělat na ně recenzi. Rozhodně si to zaslouží. :)


A jelikož bylo třeba masky z obličeje po době působení setřít, lépe, než voda a ruce nebo žínka, poslouží k tomuto účelu odličovací ubrousky. Kupovala jsem je poprvé, vždycky jsem se totiž odličovala krémem a vatovým tamponem, ale nyní jsem se do nich zamilovala a používám je pořád. :) Kupovala jsem je rovněž v Lidlu a jedná se o značku Beuaty iseree. Typ sensitive pro suchou a citlivou pokožku.




Posledním kosmetickým přírůstkem je toaletní voda od Avonu Pur Blanca - charm. Původně jsem ji koupila, že ji někomu dám jako dárek, ale nakonec jsem zjistila, že nemám nikoho, komu by seděla taková vůně. Zato mně sedí perfektně. Mám ráda svěží květinové vůně, obzvlášť na jaro a léto a tato je přesně taková.
Je to ženská směs tónů konvalinky a magnólie, která má probudit šarm a eleganci. :)

A to je za duben všechno. Myslím, že toho bylo na kosmetiku až dost a že mi to zase chvilku vydrží.:) Znáte některý z výrobků? Máte ho vyzkoušený, nebo dokonce oblíbený?
A co jste si v dubnu pořídili vy?
Pochlubte se mi v komentářích, budu moc ráda. :)

Pokud jste se ještě nezapojili do mé soutěže, tak vás zvu. Můžete vyhrát některé výše zmíněné výrobky a něco k tomu! Odkaz na soutěž je zde.

Mějte se krásně! Přeji vám všem slunečný a voňavý květen. :)

Komentáře

  1. Pěkné nákupy :) Dekorativku od Essence mám ráda, k vánocům jsem dostala od dcery paletku s hnědými odstíny a já jí na oplátku kupovala s šedými :D V Lidlu jsem byla poprvé teď o víkendu, takže kosmetiku zatím odtamtud vůbec neznám. Pur Blancu si od Avonu jednou za čas taky beru, ale měla jsem úplně tu první vůni, potom růžovou, ale tuto zatím ne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten mandlovy kremik jsem mela uz parkrat a je moc prijemny.Masky jsem nedavno zahledla, tak pri pristi navsteve koupim tu s Q10 a vyzkousim :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)