Co nového dostala Nela - přírůstky za duben


Ahoj,
dneska vás vítám u nového článku, ve kterém si ukážeme, co se objevilo Nelince nového v šatníku a vůbec v pokojíčku. Už jste měli v dubnu možnost vidět body z Tesca, takže ty nyní vynechám a zaměřím se na to ostatní. I tak je toho celkem dost. :)


Všechny nové hadříky má od své prababičky, kterou nesmírně baví kupovat tyto roztomilé barevné kousky a tak jí pokaždé něco koupí a dá jí to buď když přijedeme, nebo to pošle v balíku poštou. :)
Sice se vyžívá - narozdíl ode mě - v oblečení s Disney motivy, já ho totiž moc nemusím, ale Nelince to sluší, takže si nestěžuji. :)

Nejprve si ukážeme dvě body z F&F, která jsou moc pěkná a roztomilá a barevné motivy nejsou nijak přehnané. Ostatně, jako vždy od této značky.




Následovalo zmíněné oblečení s Disney motivy od značky Disney baby. Kam na to babi chodí, to vážně netuším, ale už tady máme od této značky oblečení více. Je velmi kvalitní, barvy drží a neseperou se a potisky rovněž. Házím je i do sušičky, nepřetáčím naruby a natištěné motivy v pohodě drží.
Tentokrát Nelče přibyla mikina a tepláčky a dvě body s krátkým rukávkem, který je moc pěkně řešený a sluší jí. :)







Od malé sestřenice dostala své první korále - Ella je nutně potřebovala a myslela i na Nelinku. :) Samozřejmě jsou zatím zabalené a schované. Sice by se jí náramně líbily, ale já jí pak nebudu vyklepávat korále z krku... :)


Od tety pak dostala tenhle naprosto rozkošný háček, na který je úplná škoda něco věšet, protože je ozdobou sám o sobě. :)


No a na háčku visí batůžek z chráněné dílny, který dostala na vítání občánků a do kterého jí poprvé v pátek sbalím věci k babičce. :)


No a kromě oblečení dostala ještě pískoviště z Lidlu se stříškou, což je super, že se dá zakrýt, aby jí do něj nelezly kočky, kterých je všude kolem plno.
Ale jelikož už je nainstalované venku a nemůžu teď od Nely odbíhat, o fotku vás připravím. Ostatně až na něm začne řádit, uvidíte ještě fotek až dost. :)

No a tatínek samozřejmě nutně potřeboval k pískovišti i klouzačku, takže přivezl tohohle obřího dinosaura. Vůbec netuším, kde ho kupoval, takže vám ani nedám tip, ale hrany prolézačky jsou docela ostré, takže je budu muset zabrousit a proto je zatím klouzačko - prolézačka na balkoně.
Ostatně na ven k pískovišti stejně přivezl manžel ještě jednu - použitou, takže tahle zánovní nejspíš zůstane v pokojíčku. :)

Mimochodem, také jste tak zblblí z těch pohádek, jako já? Když tuhle klouzačku vidím, zní mi v hlavě znělka: "Dinosauříííí kamarááádiiiii...." :D




A to je téměř vše, přátelé. :) Jak se vám Nelčiny přírůstky líbí? Začínám mít pocit, že budeme muset nafouknout nejen pokoj, ale celý barák. A to ještě netušíte, co jí tatínek pořídil v květnu... Já se asi se svou knihovnou budu muset odstěhovat do podnájmu. :D

Komentáře

  1. Teda nerozmazlujete jí trošku? :) Ale krásné přírůstky, to oblečení je opravdu cute! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mrňouska už sice nemám, ale ty dětské věcičky jsou tak sladké, že se musím kochat :D A klouzačka je supr :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hej, to s tými vecami poznám. Mám ich plnú skriňu, niektoré má na sebe možno dvakrát, mám totiž štyroch synovcov, kde sa ich matky radi zbavili vecí, ktoré im miesta zaberajú, ale stále mu niekto musí niečo kúpiť nové, lebo nemohol odolať, a podobne. O chvíľu budeme musieť kúpiť ešte jeden byt iba na veci, a to ja sa dosť krotím, a keď si niečo kúpim na seba, to už musí byť. Inak, ale tú šmýkalku by som brala všetkými desiatimi. Nedávno sme sa vrátili z výletu, kde sa naučil šmýkať bez toho, aby si rozbil hlavu. Dať to na záhradu, tak mám tri hodiny na čítanie...i ostatní chalani by sa vyžili. Nech si s ňou malinká užije kopec srandy

    OdpovědětVymazat
  4. božé tie veci je ic tolko ze koneeeeeec. Stále niečo nové a novéééé . už som si povedala ze sa budem krotit a radsej setrit lebo neviem kedy to moja dcerka vynosí :D
    http://teenmumy.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)