Olivková chrastítka - nové kouzelné hračky pro vaše děti


Vítám vás u dnešního článku! :)
Ráda bych vám představila nové hračky, které jsem Nele nově pořídila. Jsou totiž přímo pohádkově kouzelné, hravé, roztomilé a Nela se do nich zamilovala na první pohled.
Navíc je to český handmade a já kvalitní české výrobky ráda kupuji a podporuji. 
Autorkou je Jolana Nýdlová, maminka na mateřské dovolené, kterou její malá dcerka natolik inspirovala, že pro ni začala tvořit vlastní chrastítka. Jelikož jich měla za chvíli plný pokojík, rozhodla se Jolana, že potěší i další děti. A zájem je velký, ostatně, není divu...


Chrastítka jsou vybrána z kvalitních pevných látek, převážně bavlněných, občas s příměsí polyesteru a plněna jsou PES - dutým vláknem. Barvy jsou hravé, pestré a děti zaujmou na první pohled.
Uvnitř se skrývá atestované chrastítko.

Zvířátka nemají obličej. To bylo první, čeho si všiml můj manžel, když jsme balíček otevřeli. :) Jolana říká, že je to proto, aby se rozvíjela představivost dětí a také proto, že kdyby zvířátko mělo veselý obličej, už by nemohlo být s dítkem, když by bylo zrovna smutné. 

Název pro chrastítka - Olivková chrastítka - vymyslela Jolana opět v inspiraci vlastní dcerou. Jmenuje se totiž Olivie.

Hračky jsou zatím k vidění a k sehnání přes Facebook - konkrétně přes skupinu Olivková chrastítka ke které se můžete připojit a komunikovat tak s autorkou, prohlížet fotografie, sdílet atd. Odkaz zde.
Kontaktovat samotnou autorku můžete také na emailu: jolana.nydlova@seznam.cz 



A recenze Nely? 
Zatímco koníčka prohlédla, ožužlala a občas se s ním pomazlí, pavoučisko s dlouhýma nohama přímo zbožňuje. Ty nohy ji naprosto fascinují, nejen, že je žužlá, ale hračka je akorát do dospělácké ruky a nožky pavouka jdou mezi prsty, takže se s nimi dá dobře hýbat. Z toho měla Nela velikou radost a smála se, až se zalykala. :)

Zaujala vás Olivková chrastítka? Co říkáte na takové hračky pro vaše ratolesti? Napište mi do komentářů. Já i Jolana budeme rády za komentáře a ohlasy. :)

Aby i ti, kteří nemají Facebook, mohli vidět rozmanitost autorčiny tvorby a fantazie, dovolila mi přidat některé její fotografie ze zmíněné skupiny.
Tu jsou:







Komentáře

  1. Ta chrastítka jsou mega cute! :o
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou fakt prďácký. A to jsem neviděla ty šneky, když jsem to objednávala. Budu muset přikoupit. :D

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)