Co mě zaujalo v jarním Bonprixu?



Nějak mě to letošní jaro nakoplo pozitivním směrem a já jsem se donutila opravdu důkladně provětrat své skříně. Vzala jsem to jak se říká "z gruntu" a pryč šlo dobrých deset tašek oblečení. Ono se není čemu divit. Po porodu jsem se sice již dostala na původní váhu, ale bříško mi trochu zůstalo. A když si vezmu upnuté tričko a trochu víc se najím, vypadá to, jako bych čekala další miminko. A co si budeme povídat, nejvíce dokáže ženskou vytočit otázka: "A nečekáte náhodou další?" Tím spíš, když vás dotyčná osoba ještě po vytahané kůži na břiše popleská.
A tak šla všechna upnutá trička, svetříky a šaty pryč. Výsledkem je samozřejmě poloprázdná skříň, kterou je třeba zase naplnit.
Hodně jsem si teď oblíbila volné tuniky, trička a svetry - a to nejen kvůli výše uvedenému problému. Také kalhoty jsem vyměnila - buď nosím upnuté rozdrbané džíny, nebo hodně volné kalhoty, nejlépe tureckého střihu. Po několika letech strávených jako úřednice v bance nasoukaná v business oblečení si tuto volnost doslova užívám a postupně zjišťuji, že se opět nacházím v takovémto free stylu.
A jelikož včera přistál ve schránce jarní Bonprix, s chutí jsem se zakoukala a vybrala jsem některé modely.
Musím však smutně podotknout, že i když má Bonprix některé ceny pěkné, těžko bych si mohla na rodičovské dovolené koupit vše, co se mi líbí. Proto vám sem dám takovou malou inspiraci a já budu hledat v jiných obchodech levnější varianty. I když... ty letní šaty asi jinde neseženu, takže budu pravděpodobně objednávat. A vy se teď můžete inspirovat a držet mi palce, ať seženu zajímavé kousky do svého šatníku, protože vám je pak budu moc nafotit a ukázat...  a tím vlastně půjdu konečně s vlastní kůží na trh a uvidíte mě konečně také coby "modelku". :)
Ne, nebojte se... to se stane jen když si to budete přát. :)

A ta inspirace? Tady je:

Baggy kalhoty se mi líbily už dřív. Většinou jsem je však nacházela v teplákové variantě a to se mi úplně nehodilo do šatníku. Tentokrát jsem je však objevila jako džíny a naprosto mě chytly. Bohužel se bojím objednat kalhoty, abych zvolila správnou velikost, takže budu opět hledat v obchodech, kde si je budu moci vyzkoušet.


Kalhoty harémového střihu byly na modelce v katalogu vyfoceny mnohem lichotivěji. Bohužel jejich cena mi přijde zbytečně přehnaná. Určitě si je pořídím, ale budu hledat jinde.




Letní svetřík v broskvové barvě je přesně to, co hledám. Ten si pravděpodobně objednám přímo z Bonprixu.


No a jako poslední mě naprosto uchvátily tyto letní šatičky. Opět vypadaly mnohem lichotivěji na modelce v katalogu, ale i tak vám je sem musím dát. Takový střih zřejmě jinde neseženu, takže tady je objednávka z Bonprixu jasná. Navíc se nebojím, že bych se netrefila do správné velikosti.




A co vy? Také jste provětraly svůj šatník a budete pořizovat nové kousky, nebo jste již pořídili? Co říkáte na můj výběr? A jakou máte zkušenost s objednáváním oblečení přes internet? Napište mi do komentářů, moc ráda si přečtu vaše zkušenosti.

PS: A chcete abych nakoupené modely sama předváděla a nafotila, nebo dáte přednost ramínku? :D

Komentáře

  1. Tak ty druhé kalhoty vypadají moc hezky. Měla bych taky doplnit šatník, jinak se budu muset zahalit do hávu knih :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na tom podobně... teď žádné knihy. Je třeba nejprve doplnit šatník. :D

      Vymazat
  2. A určitě se ráda podívám nejen na ramínka, ale taky na tebe :) Těším se :)

    OdpovědětVymazat
  3. zdravím,moc pěkné video a inspurace nejen na čtení, ale i filmy. Co se týče odívání, i já se chystám provětrat šatník a dokouput si nové oblečení. V Bonprixu jsem již několikrát nakupovala a právě se chystám opět zkouknout katalog a něco si pořídit. S Bonprixem mám dobré zkušenosti. Kdyz mi něco nesedne, je možné zboží vrátit a peníze mi přijdou zpátky na účet. To se mi již několikrát stalo, takže e-shopu důvěřuji. Mám sice trochu jiný styl, ale bříško řeším také,vtakźe vśe obtáhlé eliminuji, nechám si případně něco v černé barvě, která opticky nedostatky kryje. Jinak na nákupy jsem samozřejmě jako ženská zvědavá, budu se těšit na foto z nákupů.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)